Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Πολιτική και κοινωνία: Ε. Βενίζελος: Ο ισχυρός άντρας της επόμενης μέρας;







Σήμερα το DefenceNet παρουσιάζει μια είδηση που μας προϊδεάζει για το ποια μορφή θα πάρουν οι εξελίξεις στο εγγύς μέλλον.


Σύμφωνα λοιπόν με το DefenceNet:



Ε. Βενίζελος: Ο ισχυρός άντρας της επόμενης μέρας;


Του Πέτρου Αργυρίου (περισσότερα για το συγγραφέα και το έργο στο http://agriazwa.blogspot.com)




“«Μυστικός δείπνος» με κεντρικό προσκεκλημένο τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Ευάγγελο Βενιζέλο και συνδαιτημόνες τους κορυφαίους Έλληνες επιχειρηματίες που πρόσκεινται στον αμερικανικό παράγοντα βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την στιγμή σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών. Χαρακτηριστικό είναι ότι το γεύμα έχει διοργανωθεί μακριά από τα «αδιάκριτα» μάτια σε έναν από τους ορόφους του ξενοδοχείου και με μεγάλα μέτρα ασφαλείας προκειμένου να μην εισχωρήσει στα άδυτα του «μυστικού δείπνου» κανένας ανεπιθύμητος.


Φυσικά δεν έχει κληθεί κανένας εκπρόσωπος ΜΜΕ...


Φαίνεται ότι ο Ε.Βενιζέλος οργανώνεται πλέον για την «επόμενη ημέρα» στο ΠΑΣΟΚ και στην κυβέρνηση και βέβαια, όπως κάθε Έλληνας πολιτικός που θέλει να έχει βιώσιμες φιλοδοξίες-πόσο μάλλον αυτός που πρέπει να διορθώσει και τα λάθη του παρελθόντος-πρέπει να καταθέσει τα «διαπιστευτήριά» του στις ΗΠΑ ή εν πάση περιπτώσει πρέπει να έχει αγαθές σχέσεις με τον αμερικανικό παράγοντα.


Άλλωστε η ισχύς των ΗΠΑ στην Ελλάδα δεν είναι άμεσα οικονομική, όπως π.χ. της Γερμανίας, αφού οι περισσότερες εταιρείες τους έχουν αποχωρήσει στα «πέτρινα» χρόνια των απο-επενδύσεων, αλλά οι άνθρωποι με τους οποίους συναντάται σήμερα ο υπουργός είναι «το μακρύ χέρι» των ΗΠΑ στην Ελλάδα.


Καλεσμένοι στο γεύμα από τους διοργανωτές περί τους 50 επιχειρηματίες των οποίων οι περιουσίες φτάνουν το μισό … ΑΕΠ της χώρας. Ο Ε.Βενιζέλος πρόκειται να τους παρουσιάσει την ευρύτερη πολιτική του πλατφόρμα, όπως και ειδικότερα θέματα που αφορούν το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, όπως το νέο νόμο περί προμηθειών κλπ.


Εν συνεχεία θα απαντήσει στις ερωτήσεις των συνδαιτημόνων του, τόσο για το πώς βλέπει το μέλλον της χώρας, όσο και για τις προτάσεις του σε μία σειρά πολιτικών και αμυντικών θεμάτων. Ειδικά σε ότι αφορά τα τελευταία οι ΗΠΑ έχουν μεγάλο ενδιαφέρον όχι απλά να αυξήσουν την παρουσία τους, αλλά και να μειώσουν την αντίστοιχη των ανταγωνιστών τους Γάλλων, Ρώσων, Γερμανών κλπ.»


(Η είδηση αναπαράγεται αυτούσια από το DefenceNet)[1]


Ο Ε. Βενιζέλος ποτέ δεν έκρυψε τις αρχηγικές του βλέψεις. Με αυτήν την έννοια, αυτή η προπαρασκευή και ζύμωση με τον αμερικανικό παράγοντα κάτω από τέτοια μυστικότητα και με τόσο μεγάλα μέτρα ασφαλείας μπορεί να εκληφθεί ως επίδειξη ισχύος, πιστοποίηση ικανότητας και δήλωση προθυμίας από τον κ. Βενιζέλο προς τον αμερικανικό παράγοντα…


Αυτή η κίνηση ίσως είναι αρκετή για να δώσει στο Βενιζέλο προβάδισμα στον αγώνα διαδοχής.


Τον ποιον; Μα τι λέω; Δεν είναι ο Παπανδρέου ο ισχυρός άντρας; Δεν έχει αποκλείσει ο Πάγκαλος το ενδεχόμενο εκλογών;


Σίγουρα. Και η Χαλιμά ήταν στην πραγματικότητα ανταποκρίτρια του Al Jazeera.


Το χω γράψει ήδη δεκάδες φορές.


Ο Παπανδρέου κοντεύει να εκπληρώσει το ρόλο του και άρα και να εξαντλήσει και τη χρησιμότητά του. Αφού πέρασε ανθρωποφάγες πολιτικές, μόνο τώρα να περάσει μέχρι την άνοιξη μια αιφνιδιαστική δεσμίδα ανθρωποκτόνων μέτρων, να προκηρύξει εκλογές με πρόφαση θέμα λαϊκής εμπιστοσύνης, τις οποίες και έχει κάθε πρόθεση να χάσει. Και ενώ η διακυβέρνηση θα παραδοθεί σε μια κυβέρνηση συνασπισμού με υποψήφιους συνεργούς ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, Ντόρα και ΛΑΟΣ, μια κυβέρνηση «εθνικής Σωτηρίας», μια κυβέρνηση ψυχοπομπό που θα συνοδεύσει πετυχημένα την Ελληνική κοινωνία μέχρι το κοινωνικό χάος του ερχόμενου φθινοπώρου, ο Παπανδρέου θα μπορεί να σκέφτεται το λαμπρό μέλλον που τον περιμένει στον παράδεισο των «καλών παιδιών» της Ελίτ, τους Διεθνείς Οργανισμούς. Μαύρη πέτρα θα ρίξει πίσω του… Αν προλάβει.


Φυσικά, αυτή μου η εκτίμηση θα μπορούσε να αποδειχτεί λάθος και να υποχρεωθώ να απολογηθώ. Ίσως, από ευθιξία να υποχρεωθώ να σταματήσω την ανάλυση για κάμποσα χρόνια. Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχω υποχρεωθεί να απολογηθώ για καμία από τις εκτιμήσεις μου.


Κύριε Παπανδρέου, εκπλήξτε με. Σπάστε στα μούτρα μου το αλφάδι των εκτιμήσεων μου…


Άντε να δούμε αν η πένα είναι ισχυρότερη και από το ΔΝΤ

(ευχαριστώ τον αναλυτή Ιωάννη Μιχαλέτο που μου υπέδειξε την είδηση)






[1] http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=16941&Itemid=139

15 σχόλια:

  1. Και ενώ η διακυβέρνηση θα παραδοθεί σε μια κυβέρνηση συνασπισμού με υποψήφιους συνεργούς ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, Ντόρα και ΛΑΟΣ, μια κυβέρνηση «εθνικής Σωτηρίας», μια κυβέρνηση ψυχοπομπό που θα συνοδεύσει πετυχημένα την Ελληνική κοινωνία μέχρι το κοινωνικό χάος του ερχόμενου φθινοπώρου, ο Παπανδρέου θα μπορεί να σκέφτεται το λαμπρό μέλλον που τον περιμένει στον παράδεισο των «καλών παιδιών» της Ελίτ, τους Διεθνείς Οργανισμούς. Μαύρη πέτρα θα ρίξει πίσω του… Αν προλάβει.


    Μακαρι να ειχατε αδικο φιλτατε
    Οχι ο Παπανδρεου δεν θα σας εκπληξει αλλα θα σας επιβεβαιωσει μεχρι να σας πληξει.
    Προχθες τα εμπεδωσα κι εγω αυτα οταν γνωστη και μη εξαιρετεα κορη επαγγελματια της πολιτικης και μελους της μασωνικης αδελφοτητας στην οποια ο Ευαγγελος ειναι αν δεν απατωμαι και φιλοσοφικος δασκαλος μου δηλωσε με χαμογελο τηλεοπτικον παρουσια χανων μεγαλοαστων συναδελφων της οτι θα κατεβει στις εκλογες για τη νεα κυβερνηση συναπισμου και μαλιστα πρωτη στη λιστα θελει αντε δευτερη Γιατι λεει θελει να εξασφαλισει το μελλον της πισινα εχει βιλες εχει παιδια ενηλικα εχει πολλα λεφτα εχει δεκαπεντε σωματεια και ΜΚΟ δικες της εχει στις τηλεορασεις βγαινει και λεει οτι στη βουλη μονο δεν μπηκε
    Ο Βαγγελης μας τωρα πηρε χαμπαρι οτι παρα το οτι συγγενεψε με την πλουσια δεξια δεν μπορει να γινεια αρχηγος γιατι το γονιδιομα του αν και οπαδος του Εωσφορου δεν ειναι στα εκλεκτα δεν μπορει να παει ταπερ στο λευκο οικο οπως η Ντορα.
    Ο ανθρωπος αυτος δεν ειχε ποτε καμια ανστολη δεν ειχε καμια ηθικη αρχη το μονο που ειχε ηταν η κουφια λεκτικη δεινοτητα σε ανοστες φρασεις επιστημοφανεις κενες αποτελεσματικοτητας και πλευσιμων λυσεων, οτι πρεπει για τον αγραμματο λαουτζικο που ψηφιζει οτι δεν καταλαβαινει, από κομπλεξ κατωτεροτητας και γραμματοσυνη
    Ο Βενιζελος ειναι το ποιο επικινδυνο πλασμα στον κοσμο οπως και ο ομοβαρος και ομοσταβλος του Παγκαλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. onoma mate. Onoma. Katonomase th stoa. Ws pote 8a pe8aineis anwnumos? Ews pote? Ews-foros?

    Ti trexei mazi sas? Giati endidete sthn arrwstia?


    Onomata. Perigrafes.

    Don... Metrame mhnes file mou. Mhnes, An den exes ta arxidia, kane pisw.. se parakalw..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο υπηρετης της Λατση νεος διαχειριστης?Παει τελειωσαμε μετα απο αυτο.
    Αυτος ειχε ιστολογιο προεκλογικα και υποσχοταν διαφορα,με την υπουργοποιηση του το παρατησε λογω φορτου,ποιου φορτου δεν μας ειπε.Αλοιμονο αν περιμενουμε απο τετοιους να ηγηθουν ενος παραλυτου κομματος,θα το ξεκανουν τελειως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιος δεν εχει αρχιδια εγω;
    Η στοα Φιλιππος της Θεσσαλονικης ειναι για οσους ξερουν διπλα στην εκκλησια τη μικρη του Αγιου Αντωνιου
    Ο κοσμος το εχει τουμπανο εδω και χρονια ξερω και ποιος τον μυησε Βλεπεις μιλανε δεν κρυβονται
    Δεν εχω να χασω τιποτα και οποιος θελει να μου μιλησει επωνυμως μπορει ανετα να το κανει ο μπλογκερ Θαλαμοφυλακας εχει το μειλ μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραια.
    Ο παροξυσμός μου ωφείλεται στο ότι γνωρίζω παρα πολύ καλά τι μας έχουν κάνει. Έναν λαό περήφανο, αδούλωτο τον κάναν καρμίρη και μπάσταρδο.
    Βαρέθηκα όλοι τριγύρω μου να γκρινιάζουν, να ξέρουν και μόνο υπαινιγμούς να κάνουν.
    Συμπεριφέρονται σαν κακοποιημένες σύζυγοι. ΝΑι με δέρνει αλλά κατά βάθος με αγαπάει. Και που να πάω τώρα σε τέτοια ηλικία?

    Δον, χαίρομαι που είσαι σε μαχητική διάθεση.
    Χαίρομαι που έχεις αρχίδια.
    Θα τα χρειαστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για τις κακοποιημενες συζυγους εχω δοκτορα!
    Ξερω την ψυχολογια τους και μπορω να προβλεψω καθε τους αντιδραση πια
    Πολλες εξ αυτων κανουν ψυχοθεραπεια και τα συζηταμε ολα. Τα πραγματα ειναι πολυ χειροτερα Οποιος εχει δεχθει μικρος βια δεχεται με μεγαλυτερη ευκολια βια και μεγαλος. Ετσι το ιστορικο των ανθρωπων αυτων ειναι βεβαρημενο από τα παιδικα χρονια από τοτε που διαμορφωθηκε ο χαρακτηρας
    Εκεινο το ξυλο βγηκε από τον Παραδεισο ειναι λαθος ερηνευμενο βγηκε γιατι δεν εχει θεση μεσα στον παραδεισο.
    Ετσι τα ηθη μας επετρεψαν τη βια και την υποταγη των βιασμενων και ψυχικα και σωματικα
    Αυτη τη στιγμη ολη η Ελληνικη κοινωνια χρηζει χυαναλυσης για να καταλαβει γιατι ανεχεται ακομα την βια τη λεκτικη κυριως και την ψυχικη μετα για να ακταληξουμε στην πιθανοτητα και της σωματικης οταν θα αποφασισει να διωξει τους βιαστας του
    Σηεμρα το λιμανι της Θεσσαλονικης από το φυλαγεται από διαφορες δυναμει αστυνομικων παραταγμενες Τι φοβουνται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δον, μια και μιλάμε για ψυχολογία, τα τσακαλάκια το παίζουν άψογα το παιχνίδι.

    Το πρώτο κομμάτι της πολιτικής αφορά την οικονομία. Αυτή είναι η καθαρή πολιτική τους.

    Το δεύτερο κομμάτι αφορά το πως θα περάσουν "την αμιγή πολιτική". Και κει μπαίνουν στο πεδίο της ατομικής και οικονομικής ψυχολογίας.

    Η έντονη αστυνόμευση που έπαιξε από το Δεκέμβριο του 2009 και μετά, ανήκει καθαρά στο συμβολικό-ψυχολογικό κομμάτι άσκησης εξουσίας.
    Η ΕΛΑΣ δεν είναι σε θέση να αποτρέψει μια πραγματική λαϊκή εξέγερση. Αλλά μπορεί να αποτρέψει ή να καθυστερήσει την στιγμή της έναρξης της, σκορπώντας κατασταλτικό φόβο.
    η ΕΛΑΣ είναι πιόνι στη σκακιέρα. Δεν γνωρίζει τι ακριβώς συμβαίνει αλλά εικάζω ότι η σημερινή της ΕΛΑΣ παρουσία στο λιμάνι θα μπορούσε να είναι κάλιστα απλά μιά "άσκηση". Κάποιος δηλαδή να ήθελε να ήθελε να κάνει επίδειξη ισχύος, και να πείσει για την πρόσβαση του στ οβαθύ διοικητικό μηχανισμό στήνοντας το πιόνι της ΕΛΑΣ στο λιμάνι.

    Για τις μεθόδους ψυχολογικού πολέμου που χρησιμοποιούν διάβασε τη Λέσχη των Fudds.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατρε το οτι παιζουν με κανονες κοινωνικης μηχανικης που σχετιζονται με τη χειραγωγηση και την καταστολη το ξερω χρονια τωρα με πρωτο κι αμεσο εργαλειο την τηλεοραση
    Οσα και να διαβασω δεν θα με αποτρεψουν να φανταζομαι κι αλλα που δεν εχουν γραφει ακομα ουτε από τους κορυφαιους τους ειδους εκτος αν με εκπληξετε ως δεινος εργατης του λογου που ειστε Αυτη η σε βαθος μελετη μ εχει κανει περισσοτερο σκεπτικιστη και χωρις να θελω να αγγιζω τις παριφες του παραλογου φοβου και της συνομοσιολογιας προσπαθω να παραμενω αντικειμενικος και πανω απ ολα μεσα στα πλαισια των λογικα αναμενομενων δρασεων και αντιδρασεων της εξουσιας ωστε να παραμενει παντα δεκα βηματα μπροστα από την ασυνδετη μαζα
    Ο σκεπτικισμος μου αγγιξε ακομα και αυτη την υπαρξη και διαδοση μεσων οπως τους ηλετρωνικους χωροςυ κοινωνικης δικτυωσης Οποιοε ξεφευγει από την τηλεοραση θα τον πιασουμε στο διαδικτυο
    Μελετες που ηδη τρεχουν βασιζονται στα στοιχεια που αντλουνε αυτοι από το διαδικτυο
    Οτι οι "φραπεδοφορο"( διατηρω την απτροτητα της λεξης) αστυνομικοι δεν ειναι ικανοι να αναχαιτισουν και να αποτρεψουν ενα μαζικο κινημα αντιδρασης σε ολες τις πολεις το ξερω Ομως αυτο ειναι που με ανησυχει
    Υπο το κρατος της ανοργανωσιας και της αδυναμιας αντιμετωπισης ενος τετοιου πληθους ερχεται η συνθηκη της Λισαβωνας και σου φερνει από τη γειτονικη Βουλγαρια επι παραδειγματι στρατο για να παταχθει δηθεν η τρομοκρατια Το φανταζεσαι ενα ειδος στρατου μεσα στη χωρα για την αποκατασταση της εσωτετικης εννομης ταξης, αφου η τηλεροραση δειξει πρωτα δεκα πτωματα που ισως οι προβοκατορες να εχουν καθαρισει η το πληθος πανω στον πανικο του να εχει ποδοπατησει, οπως εγινε σε μια συναυλια στην Γερμανια Με τετοια προσχηματα η καταστολη με κανονικο στρατο ειναι αναποφευκτη Αυτα σκεφτομαι οταν αναλογιζομαι οτι δεν ειναι η εποχη του Γερου του Μορια ουτε του στρατηγου Μακρυγιαννη αλλα η εποχη των εξυπνων οπλων και της κοινωνικης μηχανικης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. δεν εχει ερεισματα το κυτος.ουτε κομματικα ουτε κοινωνικα.και επειδη η θεσ/νικη ειναι ενα μεγαλο χωριο, ο βιος του δεν περνα απαρατηρητος.αμοραλιστης,ακρατα φιλοδοξος,χωρις συναισθηματα για κανενα και ετοιμος να κανει τα παντα για την επιδιωξη των στοχων του.αυτη ειναι και η κυρια αδυναμια του .και οι αμερικανοι δεν θα του εχουν εμπιστοσυνη οτι δεν θα τους πουλησει κι αυτους.παντα δευτερος θα ειναι.ευτυχως.αλλωστε πισω απο τις βαρυγδουπες και στομφωδεις εκφρασεις του υπαρχει ενα τιποτα.θεωρια επισκοπου και καρδια μυλωνα.αν ζουσε ο μανεσης θα ειχε πολλα να του χωσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ορθα περιγραφετε το παχυδερμο της θεσσαλονικης και επειδη οπως λετε η θεσ/νικη ενα μεγαλο χωριο ειναι αντε να πουμε και τ αλλα.
    Ο Μανεσης ομως φταιει γιατι εκανε το χατηρι του Τσατσου και προωθησε το ασπονδυλο αυτο που ουτε Γαλλικα δεν εμαθε ποτε του οπως δηλωνε ουτε αλλη ξενη γλωσσα. Εδινε τα μαθηματα για να περασει το πτυχειο του στις σκηνες των καθηγητων μετα το σεισμο γιατι ετσι ηθελε ο Τσατσος. Διατηρουσε γκαρσονιερα στο ονομα του στη Μελενικου για να εξυπηρετει ορισμενους φιλους του ιδιαιτερων προτιμησεων καθηγητες που τον στηριζαν εκει μεσα.
    Εκεινο ομως που δε συγχωρω και επισης ξερω ειναι η λογοκλοπη Πηρε μου ειπανε διδακτορικα νεων που πηγαν να του ζητησουν δουλεια με το θαρρος της γνωριμιας και τα εκανε δικα του και τα δημοσιευσε Κατηγορησε καθηγητες ως αποτυχημενους και τελος παρουσιασε τα δηθεν αποτυχημενα θεματα τους ως δικα του και μαλιστα σε τηλεοπτικη συνεντευξη
    Αυτος και αλλα εγωπαθη πλασματα καταντησαν την Νομικη σχολη του ΑΠΘ ενα μπορδελο Αριστοτελειον Πορνειο Θεσσαλονικης
    Επισης αυτος εγραφε τους λογους του Ανδρεα μετα το Χερφιλντ τοτε που το λιθιο τον ειχε κανει ηληθιο
    Για δειτε ομως και τη διπλανη φιλοσοφικη Ο δεξιος καθητητης της κατηγορειται για κατασπαταληση κονδυλιων εσπα πό πολλους πολιτες αναγκασε τελικα τον Πρυτανη να απραπεμψει το φακελο στην εισαγγελεια Ο ιδιος ομως ο ΓΑΠ μεσολαβησε με παρακληση να τον προστατευσει ναι ειναι ενα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στο φαγοποτι με πληρη αλληλεγγυη Ευχομαι ο εισαγγελεας να δειξει ανωτεροτητα και να κανει το καθηκον του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι θα κάνουμε με αυτούς ρε Δον; έχουν ανέβει όλα τα παράσιτα στην κορυφή της τροφικής πυραμίδας. Οι πιο άχρηστοι, οι πιο χυδαίοι.
    Θυμάσαι που μας λέγανε τα μπάσταρδα τότε "μην απαξιώνετε την πολιτική" "και μην τα ισοπεδώνετε όλα;"

    Έρχεται η ώρα που την ισοπέδωση θα την βρουν μπροστά τους...
    Να δούμε το θράσσος τους τότε όπως θα ναι γυμνοί από τους μηχανισμούς προστασίας τους.
    Ασπόνδυλα προδοταριά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ο μανεσης δεν ηθελε επ'ουδενι τη προωθηση του κυτους,δεν ηταν καν παρων στη παραδοση της εδρας.μαγκακης,τσατσος, ο καραδεξιος πρυτανης λαδας και ολοι οι απο αναπληρωτες και κατω,οι προωθητες.και βεβαια δεν μιλα ξενες γλωσσες,αλλοι του μετεφραζαν τις "εργασιες".στο βαθυ πασοκ δεν εχει περαση.αυτο φανηκε και προσφατα με την εκλογη μπουταρη,που απο την αρχη(στη πρωτη του υποψηφιοτητα) ειχε τη στηριξη του κυτους,αλλα οπως ειπε και ο ιδιος,ζητημα να πηρε 15.000 ψηφους απο το πασοκ(τη δευτερη φορα που υποτιθεται οτι ειχε και τη στηριξη του πασοκ).μη ξεχναμε δε οτι κατα βαθος ειναι θρασυδειλος.φοβαται την εξουσια,γιατι ξερει με τι κανονες λειτουργει.και θα καταρρευσει ετσι απλα αν του κοψεις το φαι η τη βαθια του πολυθρονα.ειναι χαρτινος,ο χοντρος.και η ιδια εξουσια που τον στηριζει,η ιδια τον εχει αναλωσιμο.καθε ανθρωπος οφειλει να ξερει τα ορια του.αυτος δεν ειναι ικανος να τα υπερβει.θα χρειαζεται παντα ξενα δεκανικια.ετσι εμαθε να λειτουργει και ειναι αλλη μια αδυναμια του.εκτος που θα του κοψεις το φαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιατρε δεν ειμαι καλα
    Διεσχισα ολο το ιστορικο κεντρο της Θεσσαλονικης σημερα Τα μαγαζια ασφικτηκα γεματα λες και δεν ειναι το ΔΝΤ εδω Εκεινο το μαγαζι μετα σεξοεσωρουχα γεματο
    Και θελεις τωρα εσυ εγω να τα βαλω με τα παχυδερμα
    Τη δευτερα δινω μια ολομετωπη επιθεση με παχυδερμα που εφαγαν 1200.000 Ευρω σε 7 χρονια από κονδυλια της ΕΕ Δεν σου λεω παραπανω αλλα εχω ραμματα για τη γουνα πολλων Ομως φοβαμαι να σου τα γραφω εδω ολα και επωνυμως με με φανε λαχανο και δεν προλαβω να δρασω τουλασιστον ομοφρφα και συνετα οπως πρεπει

    και κατι αλλο γιατρε αν δε εισαι μασωνος δεν προωθεισαι στην βαθμιδα του πανεπιστημειου λιγοι ξεφυγαν και μετριουνται στα δακτυλα αλλα εχουν τοσο λαμπρο μυαλο που δεν μπορουσαν να το σβησουν θα ελαμπαν οπου και να πηγαιναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μας λεγανε να μην απαξιωνουμε την πολιτικη για να μπορουν ανενεχλητα να απαξιωνουν τους πολιτες Μας λεγανε να μην τα ισοπεδωνουμε ολα για μας ισοπεδωνουν συνεχως αυτοι με σοφιστειες και αηδιες από την τηλεοραση Ποσες φορες δεν αλλαξε πολικοτητα αυτος ο γλιστερος λογος Βενιζελου μπορεις να μου πεις ; Ομς βρηκε και τα κανει γιατι οι εγκεφαλοι που απευθυνεται εχουν πληγει από τις ουσιες που υαπρχουν στα σαμπουαν τις λακ και τους αφρους κτενισματος( μου ηρθε μηνυμα προσφατα ) και εχω αποδειξεις
    Πριν απο λιγο χρειαστηκε να μπω στο κομμωτηριο στη γειτονια γιατι ο μαλλι ειχε απραμακρινει και δεν αντεχα αλλο Ειπα να τα παρω λιγο Μπηκανε δυο γυναικες και πεντες νεοι ανδρες από 18 εως και 40 Για τις γυναικες δεν εκανε ουτε 20 λεπτα στο κουρεμα βαιστικες φυγανε Κεινα τα παρδαλα αρσενικα κουρευονται τωρα σαν ιγκουανα η σαλαμανδρες κανανες ποση ωρα μεχρι να δωσουν να καταλαβει ο κομμωτης τι ακριβως θελανε μεχρι γκραφιτι πανω στο κεφαλι στο πλαι με σχεδια κανανεΜουρχοτανε να γλεσασω μετα να σηκωθω να παρω την ψιλη να τα κουρεψω γουλι Βαζανε κερακι και αγοραζανε και προιοντα για ανα στεκεται το τσουλουφι κοκαλωμενο Με αυτους του νεους θελεις εσυ εγω να κανω τη Μακεδονικη φαλαγκα Ποτε Χιλιες φορες να στραυτεσω γυναικες Γι αυτο σου λεω καμια φορα και με αποπαιρνεις ελα μαζι μου να παμε να τους δουμε σε ολες τους τις εκδηλώσεις και αν εσυ μου αποδειξεις οτι αυτα τα παιδια εχουν καταλαβει τι τους συμβαινει εγω θα χασω οτι θες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η Βασω ξερει πειροσσοτερα ισως λογω ειδικοτητας εγω ειμαι απε ξω και παλι πολλα εμαθα για τους νομικους Καλα τα λεγεις Βασω το ψυχολογικο προφιλ του κυτους ειναι ακριβες

    ΑπάντησηΔιαγραφή