Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Brainstorming 8/10/2012




Brainstorming 8/10/2012
Πέτρος Αργυρίου
α) Η φάκα
Ας πούμε ότι είσαι ένα ποντίκι. Τόσες και τόσες απίστευτες παραδοχές έχουν περάσει από το κεφαλάκι σου και έχουν μπει στη ζωή σου.
Είσαι ποντίκι και βλέπεις ζουμερό τυράκι. Φεύγεις από την τρύπα σου και δαγκώνεις το τυράκι.
Ξαφνικά βρίσκεσαι σε εκείνο το μεγάλο κουτί των πειραματιστών που εσύ ονομάζεις πόλη.
Για χρόνια οι συνθήκες είναι σταθερές. Το φαγάκι σου είναι σε εκείνη τη γωνία, ταίρι βρίσκεις σε άλλο μέρος του κουτιού.
Διδάσκεις στα παιδιά σου αυτά ακριβώς που σου μάθαν οι πειραματιστές: το φαί εκεί, το ταίρι εκεί. Μη ρωτάς πως και γιατί. Είναι εκεί.
Οι πειραματιστές αποφασίζουν να  αλλάξουν τις συνθήκες.
 Το φαί δεν είναι πλέον εκεί. Το τυρί γίνεται γραμμάτιο. Δεν ξέρεις τι κάνεις, που πας, τι είσαι, πως θα ζήσεις.
Συνεχίζεις να ζεις εγκλωβισμένος σε δύο φυλακές. Η μία είναι το καινούριο κουτί. Το χάος.
Η άλλη είναι το παλιό κλουβί. Αυτό που έχεις στο μυαλό σου πλέον μόνο. Μια φανταστική πλέον τάξη πραγμάτων.
Ελπίζεις. Τα πράματα να γυρίσουν στη θέση τους.
Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο.
Ελπίδα μπορείς να γεννήσεις μόνο αν αφήσεις τις παλιές σου ελπίδες να πεθάνουν.
Δεν έμαθες τίποτε. Σε όσα πειράματα κι αν σε βάλαν εσύ ψάχνεις το χαμένο παράδεισο των «κανονικών συνθηκών». Αυτοί μαθαίνουν από σένα.
Για αυτούς είσαι ζώο. Ποντίκι.
Ζώο όπως τα ζώα που τρως.
Φωνάζεις είμαι άνθρωπος; Είσαι; Και γιατί τριγυρνάς μέσα στα κουτιά παρακαλώντας τους θεούς τους πειράματός να ξαναφέρουν τα πράματα στα ίσια τους;
Ο  άνθρωπος παράγει θαύματα και φρίκες. Εσύ μόνο τα καταναλώνεις.
Πως θα αντιδρούσαν τα ποντίκια αν? Αυτή η ερώτηση του πειραματιστή θα απαντηθεί. Οι προσευχές σου όχι. Οι προσευχές σου γίνονται σημειώσεις για τις μελλοντικές γενιές πειραματιστών.
β) H END
Φυσικά και αν στο αδιέξοδό σου κάποιος σου περάσει την έννοια του μεσσία θα το πιστέψεις.
Κάποιος, θα γυρίσει τους δείκτες του χρόνου πίσω. Το κουτί σου θα γίνει όπως παλιά.
Το μόνο που ζητάνε από σένα οι μεσσίες είναι πίστη. Γιατί μόνο η πίστη θα σε κάνει να βλέπεις στα μάτια του μυαλού σου αυτό που δεν υπάρχει.
Κάπου εκεί έρχεται η END και ο οικονομικός μεσσιανισμός της.
Η END που οι φανατικοί της καταστρέφουν το χρόνο μας και τις σχέσεις μας δύο από τις πιο βασικές παραμέτρους της ζωής μας.
Η END που δε θα διστάσει από το οικονομικό έγκλημα να περάσει και σε άλλες μορφές εγκλήματος απέναντι σε αυτούς που θα σταθούν απέναντί της.
Η νεολληνική Τάξη πραγμάτων: Τοξική και δηλητηριώδης όσο και αυτοί που ισχυρίζεται ότι αντιπαλεύει.
Ας πάρουμε μια πικρή ακόμη γεύση από το δηλητήριο της END: όπως περιγράφει οπαδός της ο εθνικός μας ευεργέτης Αρτέμιος Σώρρας-Μάτσας είναι και εθνικός μας εφευρέτης. Ο Έλληνας Τέσλα ένα πράμα. ΕΛ- ληνας από τον πλανήτη Alitobaran: Θαυμάστε: "Παραθέτουμε ορισμένα αποσπάσματα από αυτά που λέγονται που θα τρελάνουν κόσμο.. και ..αναμείνατε στο ακουστικό σας τις εξελίξεις... καθάρματα!

τα αμερικανικά ομόλογα του Σωρρα έχουν σχέση με πνευματικά δικαιώματα και εφευρέσεις-πατέντες του ιδίου τις οποίες το κατεστημένο επιθυμεί να μείνουν κρυφές.. οι εφευρέσεις αυτές έχουν να κάνουν με πολύ υψηλά αποδοτικές και φθηνές μεθόδους απολαβής ενέργειας".(

Ο Σώρρας μετέτρεψε την ελεύθερη ενέργεια σε φανταστικά αμερικανικά ομόλογα!!! Και λέγαμε ότι η ενέργεια δεν χάνεται! Ο Σωρριανισμός μας έχει σωριάσει όλους με τα θαύματα του. Τύφλα να' χει ο γέροντας Παστίτσιος.
Γ) Δημοσιογραφάρες μους εσείς
H End έχει πανίσχυρους συμμάχους: τη συστημική σαπίλα.
 Έτσι ενώ λοιπόν στοιχεία που βγαίνουν καίνε την END, το συστηματάκι και οι επίδοξοι νεοτριανταφυλλόπουλοι θέλουν να εισπράξουν και αυτοί το μερτικό τους.
Ας δούμε λοιπόν τι έκαναν πάλι οι δημοσιογραφάρες: σε πρόσφατο δημοσίευμα περιγράφεται πως
«Το Ομοσπονδιακό υπουργείο Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών εξέδωσε οδηγία με την οποία προειδοποιεί για την ύπαρξη απατεώνων οι οποίοι διακινούν πληροφορίες ότι διαθέτουν κρατικά αμερικανικά ομόλογα πολλών δισεκατομμυρίων.
Παράλληλα, έχει ειδοποιηθεί για το θέμα των Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών -το περίφημο FBI- το οποίο έχει αναλάβει τις έρευνες για τον εντοπισμό των συγκεκριμένων ατόμων»
«Παράλληλα η ηγεσία της Bank of Montreal , την οποία επικαλέστηκαν οι ομογενείς, είναι ενοχλημένη με την εμπλοκή της στην υπόθεση και ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά εναντίον τους»[1]

Παντού υπάρχει ένας μύθος. Οι «καλοί» της ιστορίας, ο δημιοσιογράφος που αποδομεί στα  αληθινά τα ψέματα της END (οι οποίοι είναι οι καλοί φιλέλληνες που πολεμούν του κακούς παγκοσμιοποιητές) θα προσθέσει τη δικιά του σάλτσα.
Γιατί πέρα από τα αληθή στοιχεία για την απάτη της END, τα υπόλοιπα στοιχεία φαντάζουν μούφες, μούφες τόσο μεγάλες όσο και τα μυθεύματα της END. Εκτός φυσικά και αν η δημοσιογραφάρα έχει απευθείας πρόσβαση τόσο στο US Department Of Treasury, το FBI και το διοικητικό συμβούλιο της Bank OF Montreal.
Και πως μπορούμε να ξέρουμε ότι ο δημοσιογράφος είναι τουλάχιστον μυθομανής;  Απλά γιατί στα πλαίσια 25σέλιδου ρεπορτάζ για την υπόθεση της END, έχω επικοινωνήσει και με τις τρεις οντότητες (US Department of Treasury, FBI και προσφάτως και με την Bank of Montreal) και ξέρω ότι τα πράματα δεν είναι τόσο απλά όσο το να πάρεις τη θεία σου τη Μαρίκα και να ρωτήσεις τι κάνει ο θείος σου ο Γιάννης. Ζητείται λοιπόν από την δημοσιογραφάρα ότι και από την END: Τα τεκμήρια, έστω μια ανακοινωσούλα. Που μπορούμε να βρούμε τις ανακοινώσεις του US department of Treasury, του FBI και της Bank of Montreal για το θέμα της END; Δε λέω ότι δε θα υπάρξουν τέτοιες ανακοινώσεις απλά θεωρώ ότι μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου που εμφανίστηκε το δημοσίευμα τέτοιες ανακοινώσεις δεν υπήρχαν και ούτε καν προφορικές δηλώσεις έγιναν. Με άλλα λόγια, κρίνω ότι κομμάτι του δημοσιεύματος ήταν κατασκευασμένο.
Πολλαπλές μορφές κακού που «πολεμούν» την απάτη με απάτη, το ψέμα με το ψέμα. Ο Κλέψας του κλέψαντος.
Δ) Μπαρουφάκης part II:
Όσο και να θέλω να εκτιμήσω το Βαρουφάκη για τις οικονομικές του θέσεις, οι θέσεις του για τα ανθρώπινα και τους ανθρώπους με απωθούν. Αφού πρώτα έχει εγκωμιάσει τον George Soros έβγαλε τώρα τον Thomsen του ΔΝΤ παραπλανημένο άνθρωπο, θύμα των πιστεύω του[2].  
Το ΔΝΤ δε γαμάει λαούς από απάνθρωπη αδιαφορία για τις ανθρώπινες ζωές  και από τυφλή  προσήλωση στα μεγάλα κεφάλια του κόσμου. Όχι είναι απλά πλανεμένο. Πιστεύει λάθος πράματα. Και οι Ναζί το ίδιο. Και η ιερή εξέταση. Καλά παιδιά αλλά λίγο μπερδεμένα.
Και τότε είχαν βαρουφάκιδες. Δεν ξέρω αν τους κάψαν ή τους κάναν σαπούνια ή συμβούλους τους όπως σε έκανε εσένα ο Παπανδρέου κε Βαρουφάκη. Με κάθε εκτίμηση. Μέχρι πότε θα είσαι απολογητής  των μισανθρώπων; Η μήπως πιστεύεις ρε συ ότι ο Thomsen και ο κάθε Thomsen είναι τόσο χαζός ώστε πιστεύει ότι για να φτιάξεις ένα χαλασμένο ρολόι αρκεί να φτιάχνεις τους δείχτες του; Όπως και να χει, οι ρολογάδες του ΔΝΤ μπορεί να μην τα παν καλά με την οικονομία έχουν κατασκευάσει όμως έξοχες χρονομηχανές. Κάθε χρόνο μας πάνε 20 χρόνια πίσω. Και για κάθε χρόνο που ταξιδεύουμε πίσω στο χρόνο, ως φυσιολογικοί άνθρωποι που είμαστε γερνάμε κατά ένα χρόνο. Μέχρι το 2020 τα παιδιά μας θα έχουν γίνει υπεραιωνόβιοι. Μετά τα χρονοντούλαπα του Ανδρέα, τον εκσυγχρονισμό του Σημίτη είμασταν έτοιμοι για τη χρονομηχανή του ΔΝΤ. Και είμασταν έτοιμοι γιατί ήδη υποφέραμε από γεροντική άνοια. Η Ελλάδα ξέχασε τον χρόνο. Ο χρόνος πάλι δεν ξέχασε την Ελλάδα.
E) Το εθνικό λαχείο
Γεμίσαν οι λίστες για τις διαλέξεις του Γ. Παπανδρέου στο Harvard. Για να παρακολουθήσεις πλέον λέει πρέπει να μπεις σε λοτταρία[3]. Τρομερό. Εμάς δεν μας τον κληρώσαν. Τον εκλέξαμε! Νόμπελ μαλακίας.
Διδάσκει λέει την (επανα)σχεδιασμό  της Ευρώπης. Έχει δει και αυτός μέσα από τη χρονομηχανή του ΔΝΤ.  Γιατί όταν χρησιμοποίησε τους Έλληνες ως Δούρειο Ίππο για να μπει το ΔΝΤ στην ΕΕ, ήξερε τι θα γινόταν στο τέλος: Η καταστροφή της Ευρώπης όπως τουλάχιστον τη γνωρίζαμε. Της (αν)οικοδόμισης της Ευρώπης προηγείται η (απ)οικοδόμιση της.
Και ενώ o πιο μισητός άνθρωπος στην Ελλάδα κυκλοφορεί ελεύθερος και ωραίος και επιθυμητός στο Harvard, παίρνοντας τα τριάκοντα αργύρια του από το διεθνές σύστημα εξουσίας όπως μάταια φωνάζαμε από το 2010, οι διωκτικές αρχές βουτάν τον «Γέροντα Παστίτσιο» γιατί γελοιοποίσε το εμπόριο πίστης και θαυμάτων.
Αυτούς τους λες φανατικούς και δεν ξεμπερδεύεις ποτέ μαζί τους. Περιμένεις να φτιάξουν οι θεοί τους μια μεγάλη αρένα και να σκοτωθούν μεταξύ τους για να αποδείξουν ποιος τον έχει μεγαλύτερο- το θεό τους. Δυστυχώς όμως αυτοί θεωρούν ότι αυτήν την αρένα τους την έχει ήδη παραχωρήσει ο θεός. Το στάδιο αυτό λέγεται πλανήτης Γη.
Λέξη για τον Παπανδρέου δεν υπάρχει όμως. Αυτός ουσιαστικά προσκάλεσε τους καταστροφείς των λαών στη χώρα που κυβερνούσε. Ούτε εφιάλτη δεν τολμάς να τον πεις μήπως και αδικήσεις τον Εφιάλτη. Πες τον τουλάχιστον συμμαθητή του Σαμαρά.
ΣΤ) Η εξαφάνιση των παιδιών.
Οι Έλληνες κάναν τα πάντα για τα παιδιά τους. Δυστυχώς η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική από την περιγραφή των Ελλήνων.
Οι Νοεέλληνες ήταν κληρονόμοι. Κληρονόμοι μιας γλώσσας που κακοποιήσανε. Ενός πολιτισμού που γελοιποιήσανε. Δημοκρατίας που την ξεφτιλίσανε. Εργατικών δικαιωμάτων που τους κληροδότησαν νεκροί πλέον αγωνιστές και την ξεπουλήσαν.
Δημόσιας παιδείας που την βιάσανε. Πανεπιστημίων που τα κάνανε προϋπόθεση για βόλεμα.   Μιας παραπαιδείας που το κουτοπόνηρο μυαλουδάκι τους άνδρωσε για να μπουν τα παιδάκια τους στο πανεπιστήμιο και άρα στο δημόσιο. Ζωή νες φραπέ.
Την κληρονομία τους την φάγαν οι Έλληνες.
Ξέραν που βάλαν το πόδι τους οι νεοφιλελεύθεροι. Στη χώρα του ραγιά. Του καραγκιόζη. Στη χώρα που επικαλείται την από μηχανής δικαιοσύνη όταν έχει καταργήσει το δίκαιο.  
Τη χώρα που βρίζει τους γιατρούς που τα παίρνουν όταν η ίδια δίνει το φακελάκι για να πάρει τη θέση του μη προνομιούχου (τότε παλιά που υπήρχε το σύστημα Δημόσιας υγείας).
Που καμάρωνε για τον γαμπρό που ήταν λαμόγιο. Της μέσης οικογένειας που βρίζει τους διεφθαρμένους ηγέτες αλλά κάνει τουμπεκί για τους διεφθαρμένους συγγενείς της που τους εξυμνούσε κιόλας γιατί με τον παρά μας γαμούσαν την κυρά μας.
Έχετε τους πολιτικούς που σας αξίζουν. Για τον ίδιο ακριβώς λόγο δεν έχετε ήρωες. Γιατί δεν σας αξίζουν.
Τα παιδιά χρησιμοποιήθηκαν ως ανθρώπινες ασπίδες για την αήθεια των γονέων τους. Σαν προσήλυτοι της αλητείας.
Τώρα που η αλητεία θριαμβεύει, κλείστε τα παιδιά στα μπαούλα σαν να να’ ταν καλοκαιρινά ρούχα τώρα που πιασε βαρυχειμωνιά. Μα τι κόσμος είναι αυτός.  
Ζ) Ο Μπένι Hillizelos
Το σύστημα πέφτει .Οι καρφωτές πέφτουν σύννεφο. Οι λίστες γυροφέρνουν. Το κράτος μαφία κλυδωνίζεται εκ των έσω. Ε και;
Θα το ξαναφτιάξουμε από την αρχή στο ακέραιο.
Βγαίνει ο Βενιζέλος σήμερα και λέει για τη λίστα ότι κακώς εμπιστεύτηκε τους «νόμιμους μηχανισμούς» ότι είναι κάνει λάθος όποιος εμπιστεύεται θεσμούς και νόμους.  Τα είπε για τη λίστα αυτά. Σωστά. Ο μόνος νόμος είναι ο νόμος της σιωπής. Και αυτός σπάει.
η) Η Αυτοκτονία δεν είναι λύση
Ανάμεσα στους δεκάδες Έλληνες που καθημερινά πεθαίνουν αυτοκτόνησε και ένας πολιτικός. Πασόκος. Σε αυτόν και στην αναλγησία των συστημικών θα αφιερώσουμε την περί αυτοκτονίας πραγματεία της συντρόφισσας Αλ Σάλεχ η οποία πάσχιζε να μας πείσει πέρσι ότι οι πολιτικές αυτοκτονίες  είναι αρρρώστια απαλλάσσοντας το μνημονιακό μπλοκ από την κατηγορία των διαδοχικών ανθρωποκτονιών από πρόθεση . Παρακαλείται η οικογένεια του νεκρού να της κάνει μήνυση για προσβολή μνήμης:  
«Οι «τάσεις αυτοκτονίας» μπορεί να είναι καθαρή πάθηση του μυαλού, που συνοδεύεται από κατάθλιψη, διπολισμό, κτλ. Τα αίτια δηλαδή είναι παθολογικά και μόνο η αφορμή ενδέχεται να είναι κοινωνική (πχ απομόνωση) ή συγκυριακή (πχ οικονομικά  προβλήματα). Μπορεί όμως και να είναι απλώς μιμητισμός εξιδανικευμένων προσωπικοτήτων- πραγματικών ή μυθοπλαστικών.  Δηλαδή «μόδα».
«Την τελευταία περίοδο στην Ελλάδα είμαστε μάρτυρες μιας τρομακτικής δημοσιότητας των αυτόχειρων. Πρόκειται για μια δημοσιότητα που φλερτάρει με τα όρια της νομιμότητας, μια και στα κανονικά κράτη απαγορεύεται δια νόμου. Και απαγορεύεται για τον απλό λόγο ότι η αυτοκτονία ως κάθε πράξη απαγορευμένη πράξη είναι ελκυστική και ο μιμητισμός είναι όχι μόνο πιθανός, αλλά και καταγεγραμμένος. Αλλά εδω, τα πέντε λεπτά δημοσιότητας παρέχονται αφειδώς μετά θάνατον!

Η κατάσταση έχει ξεφύγει κι άλλο μια και παρακολουθούμε μια άνευ προηγουμένου κομματική εκμετάλλευση των αυτοκτονιών. Έχουμε φτάσει στο προκλητικό σημείο  πολιτικά κόμματα να ασκούν αντιπολίτευση και να κατηγορούν άλλα κόμματα για τις αυτοκτονίες και να τις χαρακτηρίζουν φυσική συνέπεια των μέτρων λιτότητας, κι όλα αυτά μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο!

Από τη στιγμή που ο αυτόχειρας ονομάζεται «μάρτυρας» που «θυσιάζεται για το καλό των άλλων» (φράση της κ. Σακοράφα την επομένη της αυτοκτονίας του συνταξιούχου  φαρμακοποιού) η πράξη εξιδανικεύεται και επομένως «οπλίζεται το χέρι» κάθε άνθρωπου με τάσεις αυτοκτονίας.

Αυτό άλλωστε δεν κάνει και η Τζιχάντ, αυτό δεν έκαναν και οι καμικάζι; Όλη η ψυχολογική προετοιμασία βασίζεται στη λογική της θυσίας για το καλό των άλλων.

Κανείς πολιτικός δεν δικαιούται να μην γνωρίζει τα παραπάνω. Κι από τη στιγμή που τα γνωρίζει και συνεχίζει, τότε δεν μπορεί παρά να χαρακτηριστεί εγκληματίας.

***

Από προσωπική εμπειρία από ανθρώπους που αποπειράθηκαν, καταθέτω πως ποτέ δεν ήταν πιο πρόσφορο το έδαφος για έναν άνθρωπο με τάσεις αυτοκτονίας. Και η  έκκληση είναι προσωπική προς κόμματα και media:  για όνομα του Θεού, σταματήστε τη σπέκουλα με τους ανθρώπους που έχουν τάσεις αυτοκτονίας. Μέλημα όλων μας να είναι μόνο η αποτροπή του κάθε πιθανού αυτόχειρα και η απαξίωση της πράξης αυτής. Να συγκεντρώσουμε όλες μας τις προσπάθειες στο να μην προβεί κανείς σε αυτή την απολύτως ανόητη πράξη που δεν έχει επιστροφή. Η αυτοκτονία δεν είναι θυσία• είναι απλά βλακεία που κάποιοι την εκμεταλλεύονται κομματικά.

Σε τελική ανάλυση, αν δεν το καταλαβαίνουν από μόνοι τους, ας λειτουργήσει η δικαιοσύνη επιτέλους. Ας μας προστατεύσει κάποιος από τις σειρήνες»[4]
Μια ακόμη επίκληση στη δικαιοσύνη από κάποιον που επιδεικνύει πλήρη άγνοια του αισθήματος δικαίου.
Θ) Κατοχή; 

Τι κατοχή και βλακείες; Σε όλες τις δημοκρατίες υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας. Για να δούμε τι αποφάσισαν οι δημοκρατικά εκλεγμένοι "Έλληνες" υπάλληλοι του ολιγαρχισμού (λέγε με Αρτέμη Μάτσα ή δοσίλογο) εν όψει της επίσκεψης μιας υψηλόβαθμης συναδέρφου τους, της δεσποινίδος Μέρκελ σήμερα στην Αθήνα προκειμένου αυτή να αναφέρει πως πάει η επιχείρηση κατεδάφισης μιας δημοκρατίας χαμηλής ποιότητας και του λαού που την εξέθρεψε:
"Με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής απαγορεύεται για λογούς δημόσιας ασφάλειας και μη διατάραξης της κοινωνικοοικονομικής ζωής της πρωτεύουσας, κατά το χρονικό διάστημα από 09.00 ώρα της Τρίτης 09 Οκτωβρίου 2012 μέχρι και την 22.00 ώρα της ιδίας, κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία στην περιοχή της Πόλεως Αθηνών που περικλείεται από τις οδούς – Λεωφόρους: Β. Σοφίας (από τη συμβολή της με την Ακαδημίας) – Ακαδημίας – δεξιά Κανάρη – συνέχεια Πατριάρχου Ιωακείμ – αριστερά Μαρασλή – δεξιά Δεινοκράτους – αριστερά Αριστοδήμου – δεξιά Αθηναίων Εφήβων – συνέχεια Κόνιαρη – δεξιά Τσόχα – αριστερά Σούτσου Δ. – συνέχεια Πανόρμου – αριστερά Κηφισίας – δεξιά Κατεχάκη – αριστερά Καπετάν Χρονά – δεξιά Βλαχάκη – δεξιά Μεσογείων – αριστερά Μιχαλακοπούλου – αριστερά Διονυσίου Αιγηνίτου – δεξιά Ποταμιανού Ηλία – συνέχεια Ίωνος Δραγούμη – αριστερά Β. Αλεξάνδρου – δεξιά Ευφρονίου – αριστερά Σπ. Μερκούρη – δεξιά Ευτυχίδου – Πλατεία Πλαστήρα – δεξιά Αρχιμήδους – δεξιά Μ. Μουσούρου – δεξιά Αρδηττού – αριστερά Β. Όλγας (μέχρι τη συμβολή της με τη Β. Αμαλίας), ως και κατά μήκος των τμημάτων των ανωτέρω οδών που αποτελούν τα όρια της εν λόγω περιοχής, στο τμήμα της Αττικής Οδού από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» έως τον κόμβο της Περιφερειακής Υμηττού με τη Λ. Κατεχάκη, στο τμήμα της Λ. Κατεχάκη από την έξοδο της Περιφερειακής Υμηττού έως τη συμβολή της με τη Λ. Μεσογείων και σε βάθος ακτίνας εκατό -100- μέτρων, ένθεν και ένθεν προαναφερόμενων τμημάτων οδών (Αττική Οδός – Λ. Κατεχάκη), ως και επί των γεφυρών, ανισόπεδων κόμβων, διαβάσεων που υφίστανται κατά μήκος αυτών, καθώς και στην ευρύτερη περιοχή τοπικής αρμοδιότητας Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών."

Άντε να ξεκινήσουμε και την επιχείρηση Έλληνας Δίας να ανοίξουμε και τα ξερονήσια να μην έχουν να λένε οι αντιεξουσιαστές για ρατσισμό. Η εξουσία πάντως φυλετικές διακρίσεις δεν κάνει. Για αυτήν, όσοι δεν μετέχουν σε αυτήν, όλοι τα ίδια σκατά είναι. Μαύροι, άσπροι, ροζ. Το μόνο χρώμα που μετράει είναι το χρώμα του χρήματος.
Ζώντας και πεθαίνοντας σε ένα κράτος μαφία. 8/10/2012. Ανταπόκριση χωρίς καμία ανταπόκριση: Πέτρος Αργυρίου.  


[1] http://www.iefimerida.gr/news/70682/%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-fbi-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B6%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%8D%CF%82-%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CF%82-%C2%AB%CF%83%CF%89%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B5%CF%82%C2%BB-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B1-
[2] http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.article&id=18756
[3] http://www.iop.harvard.edu/lottery/apply/11223
[4] http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.article&id=16889

2 σχόλια:

  1. Ενα ακόμα απίστευτο άρθρο.

    Μπράβο σου Πέτρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΙΣ ΤΑ ΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΣΙΟ ΔΕΝ ΣΕ ΜΑΖΕΨΑΝ ΑΚΟΜΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή