Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Τατσόπουλε, ομορφάντρα μου εσύ!!!

Τατσόπουλε, ομορφάντρα μου εσύ.
Πέτρος Αργυρίου (agriazwa.blogspot.com


Οφείλω να ομολογήσω ότι μου άρεσε η μετατροπή ενός συγγραφέα των μεγάλων «οίκων», των σαλονιών και των δημοσίων σχέσεων σε ένα μαχητικό πολιτικό πρόσωπο που υπερασπίζεται τα ιερά και τα όσια του ελληνικού λαού έστω και στα γεράματα του για να να βρει κάτι από το χαμένο πάθος της μέσης του ηλικίας.
Έναν πολιτικό συγγραφέα που έχει κάνει σημαία του τον αγώνα κατά της σοβαροφάνειας, του καθωσπρεπισμού και της υποκρισίας.
Αλλά Τατσόπουλε, γιατί να το πεις; Τι είναι χειρότερο δηλαδή για ένα σοβαροφανή; Να του χεις πηδήξει μάνα, κόρη και αδερφή ή να τον πεις υποκριτή;
Αντί λοιπόν να μείνει στη χαιρέκακη ηδονή της αλεπούς που πηδάει το κοτέτσι ο Τατσόπουλος μας αποκάλυψε ότι έχει πηδήξει τη μισή Αθήνα για να υπερασπιστεί τον ανδρισμό του.
Από την άλλη, άμα έχεις πηδήξει τη μισή Αθήνα ρε Τατσόπουλε, τι να την κάνεις την απόδειξη του ανδρισμού; Για φοροαπαλλαγή τη θες;
Έτσι λοιπόν, ο A Αρσενικός που σαν αφηγητής δεν είχε κανένα ζόρι να βγάλει τον Κολοκοτρώνη πούστη με περικεφαλαία, πρόσφατα δέχτηκε το ίδιο του δηλητήριο από τους Άντρες με Α κεφαλαίο της Χρυσής Αυγής.
Έτσι λοιπόν, ο διανοητής μας έσπευσε να υπερασπιστεί τον εαυτό με μια από τις περισσότερο πομπώδεις και χοντροκομμένες ατάκες στην ιστορία της ανθρωπότητας: Έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα.   
Ας μην προσπαθήσουμε να δούμε αν αυτός ο ισχυρισμός στέκει επιστημονικά καθώς θα πρέπει να βρούμε νέους επιστημονικούς όρους για να εκφράσουμε τα αστρονομικά μεγέθη που μπορείς να βρεις μόνο στον κόσμο το μεγάλο τον μικρό, δηλαδή στη κοσμολογία και την ατομική φυσική.
Ας μη μιλήσουμε για τη νέα κοσμογονία που θέλει τον Τατσόπουλο το νέο Δευκαλίωνα, πατέρα της μισής Αθήνας.
Ας μην μιλήσουμε για το νέο σεξουαλικό διαφωτιστή, τον Πεωσφόρο των Αθηνών. Ας μην μιλήσουμε για τα πεόρατα μεγέθη που υπαινίσσεται η αμετροεπέστατη αυτή δήλωση.
Ας παραλείψουμε το πόσο έλλειψη ευαισθησίας δείχνει απέναντι στους σεξουαλικούς πένητες αυτής της σεξουαλικά στερημένης και καταπιεσμένης χώρας αυτή η δήλωση.
Άλλωστε αυτό το κείμενο γράφεται από ένα κακεντρεχέστατο και αδερφίστικο φθόνο και πόνο πέους. Αδερφίστικο μεν, ωχαδερφίστικο όχι.
Ας αφήσουμε λοιπόν τους κρουνούς της κακεντρέχειας να τρέξουν γάργαρα το μαύρο πνιγερό υγρό της σεξουαλικής μας καταπίεσης όπως επί χρόνια η σεξουαλικότητα του νέου μας σταρ, ενός ακόμη ανθρώπου που λατρεύουμε να μισούμε, του εθνικού μας γαμιά, έλουζε τη σεξουαλικά μουντή πρωτεύουσα μας.
Θα χρησιμοποιήσουμε δικό μας υλικό όπως συνηθίζουμε αν και φοβάμαι όχι πρωτότυπο καθώς οι Έλληνες είναι ιδιαίτερα ευρηματικοί στο καλαμπούρι. Ας δούμε μαζί το προφίλ του άντρα του σωστού, του κατά συρροή συνουσιαστή, του Τζακ του αντερομπήχτη.  
Ο άντρας ο σωστός είναι:
Εργατικός: Ο μετροπόντικος που έχει σκάψει τη μισή Αθήνα έχει όνομα και επώνυμο: Λέγεται Πέτρος Τατσόπουλος, κατά κόσμον γνωστός ως Πετροπόντικας.
Διακριτικός: Έχει γαμήσει τη μισή Αθήνα και αυτή δεν το έχει μάθει ακόμη.
Ο άντρας ο σωστός είναι ένας συνδυασμός Τατσόπουλου-Κασιδιάρη: Γαμάει και δέρνει.
Άντε και καλούς απογόνους.
Ο άντρας ο σωστός λειτουργεί συμπληρωματικά με άλλους μεγάλους άντρες για ένα νέο χρυσό αιώνα: Τη μισή Αθήνα την έχει γαμήσει ο Τατσόπουλος. Την άλλη μισή ο Ψινάκης. Έτσι γεννήθηκε η Χρυσή Αυγή.
Ο άντρας ο σωστός είναι υπεύθυνος: Ο Τατσόπουλος είναι ο μοναδικός άντρας που πήρε κυριολεκτικά τον Πανούση όταν αυτός προέτρεπε «γαμάτε γιατί χανόμαστε». Τατσόπουλος: Ο εθνομηδενιστής εθνοσωτήρας.
Ο άντρας ο σωστός είναι αλησμόνητος: Η Τζούλια βάπτισε το μπουκάλι της σαμπάνιας Πέτρο. Να τον πιεις στο ποτήρι.
Ο άντρας ο σωστός είναι αντισυμβατικός: Ο Τατσόπουλος δεν κάνει εξόδους. Μόνο εισόδους.
Ο άντρας ο σωστός είναι πολυάσχολος: Όταν δεν γαμάει, ο Τατσόπουλος γράφει και είναι και βουλευτής.
Ο άντρας ο σωστός είναι πολυταξι-δεμένος: Ο Τατσόπουλος πάει γαμιώντας.  
Ο Πέτρος που πάει παντού. Και με όλες.
Ο άντρας ο σωστός δείχνει κατανόηση: Είναι περιττό να πεις στον Τατσόπουλο δε μας μας γαμάς και συ ρε Τατσόπουλε; Το έχει ήδη κάνει.
Ο Άντρας ο σωστός δεν κάνει μισές δουλειές: Ο Τατσόπουλος έχει γαμήσει τη μισή Αθήνα. Και τώρα του γυάλισε η άλλη μισή.
Ο Άντρας ο σωστός είναι ΜΠΑΟΚ: Αθήνα γαμημένη, ο Μπάοκ δεν πεθαίνει. Τώρα ξέρουμε πως η Αθήνα γαμήθηκε και από ποιον.
Ο άντρας με τα όλα του. Μπορεί να μη φορά χλαμύδα αλλά έχει χλαμύδια και γονόρροια και τα πάντα όλα.
Ο άντρας ο σωστός είναι ανιδιοτελής: Τα δίνει όλα στην κοινωνία.
Ο Θεός πρώτα έφτιαξε τον κόσμο. Μετά τον Αδάμ. Μετά την Εύα. Μετά τον παρθενικό υμένα. Και για να διορθώσει το τέταρτο λάθος του έφτιαξε τον Πέτρο Τατσόπουλο.
Ο άντρας ο σωστός γράφει ιστορία: Και οι 300 του Λεωνίδα λέγονταν Πέτροι Τατσόπουλοι. Και από τότε οι Πέρσες λέγονται Ιρανοί.
Η Αθήνα δεν έχει νέφος: απλά η πούτσα πάει σύννεφο.
Ο άντρας ο σωστός είναι πιστός: Ο Τατσόπουλος σέβεται το έτερον ήμισυ του: Την Αθήνα.   
Η φράση πάρε τον πούλο είναι παραφθορά του πάρε τον Τατσόπουλο και είναι μια σκληρή πραγματικότητα.
Ο άντρας ο σωστός είναι ονειρεμένος. Όχι, όταν κοιμάσαι δεν σε παίρνει ο Μορφεάς. Ο Μορφέας είναι ο Τατσόπουλος.
Ο άντρας ο σωστός έχει παιδεία και τη μεταδίδει. Αθηναίος είναι όποιος μετέχει του σεξ του Τατσόπουλου.
Ο άντρας ο σωστός είναι σεμνός: Πίσω από κάθε μεγάλο άντρα κρύβεται μια μεγάλη γυναίκα. Και πίσω από κάθε γυναίκα κρύβεται ο Τατσόπουλος.
Ο άντρας ο σωστός λυτρώνει τον αλυτρωτισμό: Με άλλους 2500 χιλιάδες Τατσόπουλους οι Έλληνες γαμάν τον κόσμο ολάκερο.
Αυτό ήταν το αφιέρωμα μας στον «ομότεχνο» και συνώνυμο κύριο Τατσόπουλο, το Α αρσενικό της αριστεράς που θα παλέψει στα μαρμαρένια αλώνια με τα πρωτοπαλίκαρα της ακροδεξιάς.
Κάποιες φορές, λέω κάπως προβοκατόρικα ότι κάνω προφητικά κείμενα. Μέχρι εκεί φτάνει η δικιά μου προβοκάτσια. Και παραδόξως μου δίνει δίκιο. 10 μέρες πριν έγραψα ένα άρθρο με τίτλο που περιείχε έναν όρο που λατρεύει ο Πέτρος ο Τατσόπουλος: Τον όρο «λειτουργικά αναλφάβητος». Το κείμενο μου λοιπόν με τον τίτλο «Διάλογοι κρίσης για λειτουργικά αναλφάβητους» άνοιγε με την προκλητική φράση «Γαμιέται η κόρη σου» (http://agriazwa.blogspot.gr/2012/11/blog-post_13.html). Αλίμονο. Ο Τατσόπουλος με έβγαλε αληθινό. Γιατί, αν είσαι Αθηναίος, φίφτυ φίφτυ παίζει να γαμιέται η κόρη σου με τον Τατσόπουλο. Και η μάνα σου και η θεία σου και ο σκύλος σου.
Είμαι σίγουρος ότι ο Τατσόπουλος έχει πηδήξει πολύ κόσμο. Τη μισή Αθήνα. Τη μισή καλή Αθήνα. Γιατί η υπόλοιπη Αθήνα, η υπόλοιπη Ελλάδα, είναι απλά αριθμοί. Αυτοί, η καλή κοινωνία, μεγάλα νούμερα και εμείς απλά μεγάλοι αριθμοί.
Ο δρόμος του κρεβατιού μοιάζει με αβλαβή προκρούστεια κλίνη. Εκεί σε τεντώνουν. Εκεί σε ψηλώνουν.
Μονάχα που πολλοί που τον διαβαίνουν το δρόμο του κρεβατιού ξεχνούν πόσο δύσκολοι είναι άλλοι δρόμοι. Δρόμοι όπου δε θα σε γαμήσει ο Τατσόπουλος. Αλλά το κράτος. Το κάθε λαμόγιο. Ο κάθε μπαγαπόντης.
Γέμισε η Ελλάδα με Τατσόπουλος ή ο Τατσόπουλος έγινε μια από τα ίδια;
Ένας από εκείνους τους ανθρώπους που ξέχασαν τη βαθύτερη έννοια της λέξης Ύβρις;
 Τατσόπουλε, όταν κάποια μέρα με το καλό γίνεις Υπουργός, μην γυρίσεις και μας πεις ωσάν νέος Πάγκαλος «μαζί γαμήσαμε». Εγώ τουλάχιστον είμαι από τη Σαλονίκη.  
 Αν αναρωτιέστε λοιπόν ακόμη για το που πήγαν οι άνθρωποι του πνεύματος σε αυτή τη χώρα, πάρτε μια ακόμη γροθιά στο στομάχι από τον Τατσόπουλο σαν να χατε ρωτήσει τον Σημίτη που πήγαν τα λεφτά σε αυτή τη χώρα. Γιατί αυτοί που μάθαμε να λέμε άνθρωποι του πνεύματος ήταν απλά έμποροι του πνεύματος. Πουλούσαν πνεύμα για να αγοράσουν ύλη.

4 σχόλια:

  1. "Αύριο μη χάσετε στο HOT DOC. Η λίστα με τα ονόματα όσων πήδηξε ο Τατσόπουλος"
    Dimitris Soultas


    τατσ me τατσ me i want to feel your body (καψιμοοοο ξερω)"


    ❒παίρνεις μισθό ❒παίρνεις σύνταξη ❒παίρνεις εφάπαξ ✔παίρνεις τη μισή Αθήνα
    Kostas Agorogiannis

    Δηλαδη καθε φορα που καθομαι σε δημόσιο χωρο υπάρχουν 50% πιθανότητες ο διπλανός μου να εχει παει με το Πέτρο ?? Ω ρε Fuck, flerting is dead....
    Dimitris Vasilopoulos

    "Σύντομα στα βιβλιοπωλεία το νέο εικονογραφημένο βιβλίο του Πέτρου Τατσόπουλου "Στον σφύριζα στον σφύριζα στον Σύριζα".
    Αντί χειρόγραφης αφιέρωσης ο συγγραφέας θα είναι διαθέσιμος για ερωτικές τρελίτσες στους 100 πρώτους τυχερούς αναγνώστες.
    Προϋπόθεση να ανήκουν στην άλλη μισή Αθήνα."
    Vanessa Siomou


    Tatsopoulos Tweets:

    «Πάντως για να προλάβεις να πας με 1.537.080 γυναίκες πρέπει να είσαι πολύ γρήγορος. Πιο γρήγορος απ'όσο πρέπει #tatsopoulos».

    «-Μάνα πάω στον Τατσόπουλο -Γιέ μου, θα τα πούμε εκεί σε λίγο»

    «Τατσόπουλος: Έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα...Δεκαπενταύγουστο»

    «Στις επόμενες εκλογές ο #tatsopoulos θα πηδήξει και το "υπόλοιπο Αττικής».

    «Τα πρώτα κρούσματα ενδο-μετανάστευσης ήδη ξεκίνησαν. Η άλλη μισή Αθήνα κατηφορίζει προς Πειραιά, μπας και το γλυτώσει το πήδημα. #tatsopoulos».

    «Στο επόμενο σποτακι του ΕΟΤ #tatsopoulos welcomes you to Greece. Εξω φτώχεια!»


    "Το νέο μπεστ σέλερ: Ο Πέτρος με έκανε και τΣΥΡΙΖΑ"
    Vasilis Tsiatsiamis


    "Γεια σου ρε Τατσόπουλε είσαι παλουκάρι..."
    Christos Boukoros

    "Τατσόπουλος: «Θα έπρεπε να περιμένω τον κανιβαλισμό». (Κανονικά θα έπρεπε να περιμένεις και να σε στείλουν στο Συγγρού, για εξετάσεις.)"

    "Ερώτηση: Πότε θα κάνει ο Πέτρος (Τατσόπουλος) περιοδεία στην Κύπρο; Να το ξέρω για να κάνω αποτρίχωση."

    "Ένα τελευταίο: Ο #tatsopoulos στις επόμενες εκλογές θα έχει χορηγό τα προφυλακτικά Trojan."
    Katerina Ponti


    "H δήλωση Τατσόπουλου ήρθε να μας υπενθυμίσει τι βουλή εχουμε εκλέξει."

    "Η αποτυχία της δήλωσης Τατσόπουλου βρισκεται στο γεγονός πως μόνο η Χ.Α. μπορεί να τον υπερασπιστεί. Εξίσου ομοφοβικά αντιαισθητική."

    "Μπορούμε να πιστεύουμε ότι θελουμε για το "παλιό" πολιτικό σύστημα.
    Αλλά αν είναι αυτό το "νέο" ευχαριστώ δεν θα πάρω.
    Ο βουλευτής οφείλει να λειτουργεί ως υπόδειγμα για την κοινωνία.
    Όχι ως φτηνός, χυδαίος, αγενής ατακαδόρος της δεκάρας."
    Nikos Andritsos


    "Μη πηδήξει κανένας 2.500.000 ανθρώπους, αμέσως να του την πείτε..."
    George Vlassopoulos


    Μην εμπιστεύεσαι καμία στατιστική
    αν δεν την έχεις παραποιήσει ο ίδιος"

    Ρήση του Γουίνστον Τσόρτσιλ
    ελέω Τσατσόκαβλου


    Τατσόπουλε, μην ξεχνάς: Ελλάδα δεν είναι μόνο η (μισή) Αθήνα
    Σ.Κ.Γ.Ε. (Σύλλογος Κακογαμημένων Γυναικών Ελλάδος)
    by: Christos Fasoulas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ !! ACHTUNG-ACHTUNG !!: The NEW MNHMONIOYM: "Στην Αυλώνα, στους πολίτες της, στον Ισμαήλ Κεμάλι Βλόρα και τους άλλους άνδρες του έθνους, οι οποίοι ανακήρυξαν στην αιώνια αυτή πόλη, στις 28 Νοεμβρίου 1912, την ανεξαρτησία της Αλβανίας, την ανεξαρτησία της Εθνικής Αλβανίας, της Αλβανίας όλων των αλβανικών εδαφών από την Πρέβεζα μέχρι το Πρέσεβο, από τα Σκόπια μέχρι την Ποντγκόριτσα. Αιώνιος ο σεβασμός ....!" This is THE NEW ... MNHMONIO !!! FUCK YOU ALL !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διευκρίνησε πουθενά αν έχει πηδήξει τον μισό γυναικείο πληθυσμό της πρωτεύουσας ή είπε γενικά "τη μισή Αθήνα"; Γιατί σε αυτή την περίπτωση στατιστικά μιλώντας οι μισοί της μισής Αθήνας είναι άντρες, οπότε οι χρυσαυγίτες αστόχησαν: ο κύριος είναι bisexual. Να λέμε τα πράγματα με τ' όνομά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τη μισή Αθήνα. Εικάζω και τα κτίρια μαζί, επίσης και τα σκυλιά και τα γατιά. Έμψυχα και άψυχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή