Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Κου Κλουξ Κλά-στε μας τ' αρχίδια


Κουκ Κλουξ Κλά-στε μας τ’ αρχίδια!

Του Πέτρου Αργυρίου (agriazwa.blogspot.com)

(Για την επιδρομή στον Ελληνικό Χρυσό και την ακόλουθη καταγγελλόμενη επιβολή καθεστώτος αστυνομοκρατίας στην Ιερισσό)    

Τα χουμε δει όλα όσα φοβόμασταν. Το σύνταγμα σμπαράλια. Σκατόχαρτο. Χημικά αέρια κατά του λαού. Στρατόπεδα συγκέντρωσης για μετανάστες. Επιτάξεις απεργών.

Λίγα στοιχεία εξέλιπαν από το να έχουμε πλέον στην Ελλάδα έναν ολοκληρωμένο ολοκληρωτισμό όπως αυτού των χωρών του νοτίου κώνου της Νοτίου Αμερικής τη δεκαετία του 1970: Απαγωγές, εξαφανίσεις και ανθρωποκτονίες.

Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Μετά το σοσιαλισμό του Παπανδρέου που σοσιαλιστικά κατάστειλε μαζικά χρησιμοποιώντας χημικά όπλα, ο δεξιός πρωθυπουργός στοχοποιεί πλέον και ομάδες πληθυσμού και ιδιώτες που δεν δέχονται να γίνουν δουλοπάροικοι στην ίδια τους τη χώρα. Είναι μια άλλη αντίληψη της ιδιωτικοποίησης: Από την κρατική  τρομοκρατία κατά του λαού για το λαό, στη τρομοκρατία του λαού μέσω της κρατικής τρομοκρατίας κατά και ιδιωτών. Πάλι για τον έρμο το λαό.

Οι Σαμαράς και Δένδιας τα πάνε έξοχα σε αυτό το πεδίο. Όσο ασθενεί πολιτικά η χρεοκρατία, τόσο ενισχύεται η αστυνομοκρατία.  

Είχαμε βασανισμούς διαδηλωτών στη ΓΑΔΑ. Το παραδειγματικό  άγριο ξύλο και το όχι και τόσο υποδειγματικό photoshop στους ληστές του Βελβεντού.

Πρώτα εξαφάνισαν μέσω photoshop τα τραύματα ανθρώπων. Τώρα εξαφανίζουν ανθρώπους οσάν αυτοί να ήταν τραύματα και η αστυνομία να ήταν ο θαυματουργός γιατρός.  

Μιλάμε για την επιχείρηση τρομοκράτησης των κατοίκων της Ιερισσού μετά την επιδρομή κατά αντικειμένων και κατασκευών από αγνώστους στις εγκαταστάσεις της εταιρίας «Ελληνικός» Χρυσός στη Χαλκιδική.

Η Ιερισσός πλέον είναι αστυνομοκρατούμενη. Τα αφεντικά, τα μεγάλα συμφέροντα αποφάσισαν και διέταξαν.

Προσαγωγές, κρατήσεις και πλέον και απαγωγές και εξαφανίσεις κατοίκων της Ιερισσού.

Επιχείρηση κόνδορας Jr στην Ιερισσό. Για τα μάτια μιας σκανδαλώδους επιχείρησης που θα τινάξει τα οικοσυστήματα της Β. Ελλάδας στον αέρα.

Έχουμε πλέον τα πρώτα  δείγματα. Έχουμε σε πολύ μικρότερη σαφώς κλίμακα, τους δικούς μας εξαφανισμένους.

Φυσικά η δεξιά έχει πείρα στις απαγωγές. Την απέκτησε όταν συνεργάστηκε με τη CIA για τις απαγωγές Αφγανών.

Και τώρα κάνει δοκιμές εξαφάνισης και στους Έλληνες. Η δεξιά σε ρόλο ενός ταχυδακτυλουργού που δεν θέλει να εξαφανίσει το χρέος αλλά τους ανθρώπους.

Απαγάγεις δύο πολίτες και για δύο μέρες τους εξαφανίζεις, χωρίς κανένας, γονείς, οικογένεια, δικηγόροι, παιδιά, να ξέρει που βρίσκονται.

Αυτό καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής. Πρόβα της κυβέρνησης για τους Έλληνες εξαφανισμένους;

Ανθρώπινα δικαιώματα και μαλακίες. Αυτά είναι για τους φλώρους. Άντε, που και που, κληρώνεται και κανένα ανθρώπινο δικαίωμα σε κανά φουκαρά μετανάστη,

Οι Έλληνες έχουν απολέσει τα ανθρώπινα δικαιώματα τους. Γιατί δεν είναι άνθρωποι. Πραμάτεια είναι. Εργατικό δυναμικό. Και τα εργατικά δικαιώματα έχουν πλέον καταργηθεί.  Η απεργία είναι έγκλημα. Ποιος σου έδωσε εσένα το δικαίωμα να έχεις οποιοδήποτε δικαίωμα;

Έχεις μονάχα υποχρεώσεις. Να δουλεύεις σαν το σκυλί για να πληρώνεις τα αφεντικά σου.

Υπο-χρεωμένος. Την κατάλαβες επιτέλους τώρα τη λέξη τσάμπα μάγκα Έλληνα;  

Υπάρχει μονάχα ένας νόμος: Ο νόμος του ισχυρού. Ο νόμος της οργανωμένης και κεντρικής ανομίας.  

Το photoshop έχει γίνει κεντρική πολιτική. Και το καλύτερο photoshop στην πραγματικότητα το κάνουν τόσα χρόνια τα μήντια. Αυτά που βαπτίζουν το μαύρο άσπρο, τους πολίτες λωποδύτες, τους ληστές καπιταλιστές και σοσιαλιστές.

Έτσι λοιπόν οι επιδρομείς κατά των εγκαταστάσεων του βρώμικου χρυσού στη Χαλκιδική που επιχειρούν με όποιον τρόπο πλέον να υπερασπιστούν τη Βόρεια Ελλάδα από μια οικολογική βόμβα, έφεραν στο μυαλό ευφάνταστων «δημοσιογράφων» συνειρμούς  της Κου-κλουξ-κλαν. Το πε και ο Ναύαρχος των θολωμένων νερών, ο Πρετεντέρης. Όνομα και πράμα ο άνθρωπος: Pretend-έρης (pretend- προσποιούμαι, υποκρίνομαι).

ΚουΚουΛΑ Κλουξ Κλαν.  

Κουκούλες μεν οι με κουκούλες δε και οι άλλοι.

Αλλά τα ράσα δεν κάνουν τον παπά. Και ούτε οι κουκούλες τον μισάνθρωπο. Τον μισάνθρωπο τον κάνουν οι προθέσεις και οι πράξεις του κατά συνανθρώπων του.

Έτσι λοιπόν εδώ και πολύ καιρό προσομοιάζω με την Κου Κουξ Κλαν μια άλλη οργάνωση που μοιράζεται τα μισανθρωπικά της πιστεύω και αρκετές από τους τρομοκρατικές της πρακτικές.

Και αυτή η οργάνωση έχει να κάνει με το χρυσό. Αυτή δεν τον αντιμάχεται. Τον έχει εμβληματοποιήσει.  Η οργάνωση αυτή λέγεται Χρυσή Αυγή.

Και σε αντίθεση με την Κου Κλαξ Κλαν, αυτή δε χρειάζεται να φορά κουκούλες.

Μάλιστα, ακριβώς επειδή δε φορά κουκούλες, ανταμείφτηκε από τον Ελληνική λαό με μια ισχυρή «αντιπροσωπευτική» παρουσία στο «ελληνικό» κυνοβούλιο.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που τα απομεινάρια της Κου Κλουξ Κλαν αναγνώρισαν τη χρυσή αυγή τον Οκτώβριο του 2012. Αδερφές οργανώσεις γαρ.  

 Αλλά φυσικά κανείς Pretend-ερης και καμιά Τρέμη δεν είδαν τους συσχετισμούς ανάμεσα στην παρηκμασμένη ΚΚΚ και στην προκατασκευασμένη για να εισέλθει την κρίσιμη στιγμή στον κεντρικό πολιτικό βίο παραστρατιωτική οργάνωση της Χρυσής Αυγής.

Φυσικά. Γιατί ο Pretend-έρης γνωρίζει ότι μιλά σε ηλίθιους. Ε σε απλούς τηλεθεατές εννοούσε.

Έτσι λοιπόν, απάντηση στην ελληνική Κου Κλουξ Κλαν ,  η οποία κατά τον Pretend-ερη δεν είναι η Χρυσή Αυγή αλλά όπως και η μητρική ΚΚΚ είναι μια εξτρεμιστική ομάδα οικολόγων, ήταν να τεθεί η Ιερισσός σε καθεστώς αστυνομοκρατίας.

Και να έχουμε τους πρώτους δύο Έλληνες εξαφανισμένους. Μήπως υπερβάλω; Καθόλου. Ορίστε ο ορισμός που δίνει ο διεθνής νόμος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στον όρο «εξαναγκασμένη εξαφάνιση»: Η εξαναγκασμένη εξαφάνιση συμβαίνει όταν ένα πρόσωπο μυστικά απαγάγεται ή φυλακίζεται από μια κρατική ή πολιτική οργάνωση ή από κάποιον τρίτο με την έγκριση και υποστήριξη του κράτους ή μιας πολιτικής οργάνωσης, ακολουθούμενη από άρνηση να γνωστοποιηθεί η τύχη και η θέση του προσώπου, με την πρόθεση να τοποθετηθεί το θύμα έξω από την προστασία του νόμου.

Αυτό ακριβώς δηλαδή που περιγράφεται ότι συνέβη στους δύο πολίτες της Ιερισσού.   

Όταν μάλιστα η εξαναγκασμένη εξαφάνιση γίνεται μαζικά, ο διεθνής νόμος για τα ανθρώπινα δικαιώματα τη χαρακτηρίζει ως «έγκλημα κατά της ανθρωπότητας».

Συνεχίστε κύριε Σαμαρά. Κάντε το ξανά. Δεν θα κατηγορηθείτε μονάχα για τα εγκλήματα κατά ενός λαού. Αλλά για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Αχ γλυκιά μου Ελλάδα. Εσύ που γέννησες τη δημοκρατία για να γυρίσει να πεθάνει στον γενέθλιο τόπο της.

Η δημοκρατία πέθανε!

Ζήτω η ολιγαρχία!

Ζήτω ο George Bush Jr.

Zήτω!

Ζήτω  ο Γεώργιος Παπαδόπουλος!

Ζήτω!

Ζήτω ο Στυλιανός Πατακός!

Ζήτω!

Ζήτω ο Αουγκούστο Πινοσέτ!

Ζήτω ο Γεώργιος Παπανδρέου! Ο Χρήστος Παπουτσής. Ο Αντώνης Σαμαράς. Ο Νίκος Δένδιας.

Ζήτω που καήκαμε!

Ζήτω!

Ψηφίστε χούντα. Κάνει καλό. Ψηφίστε χούντα.  Ψηφίστε χούντα. Ψηφίστε χούντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου