Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Ο Παπανδρέου ως κολπίτιδα




Όσες από εσάς έχετε κολλήσει κολπίτιδα, ξέρετε περίπου για τι μιλάω.
Είναι κακός μπελάς, παίρνεις αντιβίωση για να φύγει. Νομίζεις ότι έφυγε –για πάντα- να σου την όμως που επανέρχεται γιατί η αντιβίωση σου χει γαμήσει την μικροβιακή χλωρίδα του κόλπου σου που ναι ο φυσιολογικός φραγμός απέναντι σε «κακόβουλα» μικρόβια.
Έτσι κι ο Παπανδρέου: Αφού Αποτελείωσε την πολιτική χλωρίδα του τόπου μετατρέποντας την από μερικώς σε πλήρως σαπροφυτική, κατέστρεψε πλήρως την μερικώς παρασιτική οικονομία της χώρας εισάγοντας τον πιο κακόβουλο των διεθνών οργανισμών παρουσιάζοντας τον μάλιστα και ως «αντιβίωση» και ολοκλήρωσε τον άθλο του να φέρει μια κρίση σε ολόκληρη ήπειρο, ο Παπανδρέου «αυτοεξορίστηκε» όντως βουλευτής και για μήνες σιδέρωνε το τσαλακωμένο προφίλ του διηπειρωτικά, διδάσκοντας σωτηριολογία, υπέρβαση των κρίσεων και ανακοικοδόμηση της Ευρώπης, τα ακριβώς αντίθετα από όσα έπραξε δηλαδή. Και τώρα επιστρέφει… Σαν κολπίτιδα.
Γράφαμε από νωρίς ότι ο Παπανδρέου «… θα κάνει την ταχυδακτυλουργία … και θα εξέλθει από μια χώρα που βουλιάζει με το μικρότερο δυνατό κόστος κι έχοντας επιτελέσει την αποστολή του θα βλέπει πλέον ένα καλύτερο μέλλον σε κάποιον διεθνή οργανισμό, μακριά από τη θητεία του σε μια διεφθαρμένη επαρχία…»
Τα είδαμε όλα στην κρυστάλλινη μας σφαίρα. Δεν μας ενδιέφερε τότε να δούμε παραπέρα, να δούμε και την επιστροφή του την οποία είχε προβλέψει ο εξαιρετικός αναλυτής Ιωάννης Μιχαλέτος.
Βλέποντας ένα παράθυρο ευκαιρίας, η κολπίτιδα επέστρεψε και χθες ίδρυσε το νέο της κόμμα. Βλέπετε, με το ανοσοποιητικό σύστημα της χώρας κατεστραμμένο, ευκαιριακές λοιμώξεις κάθε είδους εγκαθίστανται μόνιμα. Εδώ απατεώνες του κοινού ποινικού δικαίου όπως ο Σώρρας το παίζουν Μεσσίες, δε θα επέστρεφε κοτζάμ Παπανδρέου που τον γνωρίζουν και τον εμπιστεύονται οι μισές και βάλε από τις ελίτ του διατλαντασμού και που η οικογένεια του αποτελεί μια από τις πιο σοβαρές κληρονομικές ασθένειες που μαστίζει αυτόν τον τόπο για πάνω από μισό αιώνα με συνέπεια;   
Το κόμμα του Παπανδρέου θα έπρεπε κανονικά να ονομαστεί λοιπόν, ΚοΚο, Κόμμα της Κολπίτιδας. Ιατρικώς δε θα πρεπε να σας παραξενεύει κάτι τέτοιο:  Όταν βρώμικα τσουτσούνια μπαινοβγαίνουν όποτε γουστάρουν σε ένα κόλπο, η κολπίτιδα είναι ένα ενδεχόμενο, κυρίως όταν αυτά τα τσουτσούνια φιλοδοξούν να έχει η χώρα την τύχη των χωρών του Κόλπου.
Ο Παπανδρέου επιστρέφει λοιπόν, επιδιώκοντας να γίνει ξανά παίχτης στη χώρα που κατέστρεψε. Πάλι πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες, πουλάει πανάκριβα φθηνή αποκριάτικη στολή σοσιαλισμού όταν η οικογένεια του όπως θα δούμε σε επόμενο άρθρο μας για την γενεαλογία του ΓΑΠ σχετίζεται εξ αίματος με βασιλικές οικογένειες της Ευρώπης και εξ αγχιστείας με τις πλουτοκρατικές ελίτ της δύσης.
Με άλλα λόγια ο Παπανδρέου ήταν ο τέλειος μαντζουριανός υποψήφιος με αποστολή τη δολοφονία των λαών, με τη διαφορά ότι την πλύση εγκεφάλου την έχει πάθει ο λαός κι όχι ο ίδιος.
Αυτός λοιπόν επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος.  
Στόχος του προς το παρόν ένας: να μην επιτρέψει κυβέρνηση αριστεράς- πάση θυσία. Αυτός ήταν άλλωστε ο στόχος του ΠΑΣΟΚ εξαρχής. Να μην δει ποτέ η Ελλάδα κυβέρνηση αριστεράς και να φτιάξει ένα σύστημα εξουσίας που θα υπονόμευε και θα διάβαλε και τα υγιή τμήματα της δεξιάς.
Του αρέσουν του ΓΑΠ οι θυσίες: θυσίασε την ελληνική κοινωνία, το κόμμα των προγόνων του και τώρα πάει να το διαλύσει εντελώς για να αποτρέψει την άνοδο του Σύριζα στην εξουσία: Κλασσικοί Παπανδρέου.
Επιστρέφει λοιπόν η οικογένεια που παράγει ψευδαισθήσεις δημοκρατίας, το όπιο του λαού επιστρέφει. Εν καιρώ ο Παπανδρέου θα κάνει καγιάκ στα βρώμικα νερά του Ποταμιού και θα επιδιώξει μια ευρύτερη συναίνεση των δυνάμεων της διαφθοράς στο όνομα της διαφάνειας και του καινούριου. Δεν υπάρχει όμως τίποτα το καινούριο στο Κόμμα της Κολπίτιδας.
Η δήλωσή του για το νέο του κόμμα δε διαφέρει σε τίποτε από το προφίλ που έστησε προεκλογικά ο «Γιωργάκης» το 2008. Και επειδή αρκετοί από σας δεν καταλάβατε τι σας έταζε το 2008, επιτρέψτε μου να σας μεταφράσω την ιδρυτική διακήρυξη του Κόμματος της Κολπίτιδας. Η μετάφραση μου θα είναι σε παρενθέσεις.
Το ξέρω ότι ματαιοπονώ, γιατί για όσους από εσάς είστε τόσο κρετίνοι ή λέρες που δεν σας νοιάζει το κληροδότημα πόνου που άφησε η διακυβέρνηση ΓΑΠ και υποδέχεστε τον ΑΡΧΗΓΟ μετά βαϊων και κλάδων , τι να σας κάνει ένα άρθρο; Είστε κλινικές περιπτώσεις αντάξιες μιας κολπίτιδας κι έτσι ακριβώς οφείλουν οι συμπολίτες σας να σας συμπεριφέρονται: Σαν αρρώστια.
Δήλωσε λοιπόν χθές ο Παπανδρέου (είπαμε, οι παρενθέσεις δικές μου)
«Νέα χρονιά,
Νέο ξεκίνημα.
(και Νέα Δημοκρατία)
Ήρθε η ώρα για το επόμενο μεγάλο βήμα των προοδευτικών δυνάμεων του τόπου.
(το προηγούμενο ήταν η μετατροπή της χώρας σε αποικία χρέους και η υπαγωγή της σε μόνιμο καθεστώς μνημονίων)
Ήρθε η ώρα για να οικοδομήσουμε, όλοι μαζί, το νέο πολιτικό σπίτι που θα στεγάσει τις προοδευτικές μας αξίες, τις αξίες που μας ένωσαν και μας ενώνουν.
 (το νέο πολιτικό μαντρί που θα στεγάσει το βρώμικο και παλιό πολιτικό τζάκι και όλους όσους τους ενώνουν η διαφθορά και η εξάρτηση από τον αμερικανικοαγγλικό άξονα)
Αφουγκραζόμενοι τη δική σας φωνή,
(τις κραυγές απόγνωσης και τις προθανάτιες σιωπές)
την απαίτηση χιλιάδων πολιτών από όλη την Ελλάδα
(να σαπίσει στη φυλακή Ο ΓΑΠ και οι συνεργοί του)
παίρνουμε την πρωτοβουλία και απευθύνουμε κάλεσμα συμμετοχής σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες σε αυτό το νέο ξεκίνημα
(κάλεσμα συμμετοχής στα πρώην κομματόσκυλα και τους κρετίνους)
Αύριο, στις 5:30 μμ, στο αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη – Πειραιώς 138, δεν ιδρύουμε ένα ακόμη κόμμα.
(τα κόμματα εξάρτησης από το διεθνή παράγοντα είναι τόσο παλιά όσο η νεοελληνική δημοκρατία- ακόμη πιο παλιά)
Από αύριο, συμμετέχουμε στην αφετηρία ενός Κινήματος, που μπορεί και πρέπει να ανταποκρίνεται ουσιαστικά στα μεγάλα διακυβεύματα που αφορούν τη χώρα και τον Ελληνικό λαό.
 (Από άυριο «στήνουμε» ένα κόμμα που θα φροντίσει να συνεχιστεί η ζημιά στον ελληνικό λαό)
Ενός Κινήματος που θέλουμε να διασφαλίσει την παρουσία των πραγματικών δυνάμεων της προόδου στο επόμενο Κοινοβούλιο,
(εννοεί τις ΗΠΑ και τις αγορές)
 των δυνάμεων που πιστεύουν και το έχουν αποδείξει στην πράξη με πραγματικές δημοκρατικές μεταρρυθμίσεις, ότι η Ελλάδα δεν θα υπερβεί οριστικά την κρίση, δεν θα ανακάμψει οριστικά,
(στη διακυβέρνηση του το 2009 με 2011 αναφέρεται και τους επιγόνους της)
αν δεν αλλάξει οριστικά, αν δεν αλλάξει συθέμελα,
(αν δεν βουλιάξει συθέμελα)
με βάση ένα «Ελληνικό Σχέδιο» και Θεσμούς που λειτουργούν – με τον πολίτη συμμέτοχο
(με τον πολίτη συνένοχο, βλ και «Μαζί τα φάγαμε»- συνταγή παλιού καλού ΠΑΣΟΚ).
Ενός Κινήματος που θα εργαστεί στην επόμενη Βουλή για να διασφαλιστούν όλες οι αναγκαίες προϋποθέσεις για μια ασφαλή και οριστική έξοδο από την κρίση (ήδη έχουν διασφαλιστεί από τη διακυβέρνηση ΓΑΠ και τις διάδοχες της, όλες οι αναγκαίες προϋποθέσεις για να μην μπορέσουμε να βγούμε ποτέ από την κρίση)
Ενός Κινήματος, που θα δώσει όλες του τις δυνάμεις για να γίνει πράξη η μετάβαση στη Μεταπελατειακή Ελλάδα, με όραμα την οικοδόμηση μιάς Ελλάδας Δικαιοσύνης και Δημιουργίας.
(Μιας Ελλάδας χωρίς Έλληνα πρωθυπουργό, μιας Ελλάδας πελάτη των ΗΠΑ και των αγορών)
Ενός Κινήματος, η συγκρότηση του οποίου θα ολοκληρωθεί με ανοιχτό, συμμετοχικό Συνέδριο – που θα προσδιοριστεί μετά τις εκλογές, όπου θα αποφασιστούν τα πάντα.
(στα συνέδρια της Κύμης αναφέρεται που διοργανώνει η οικογένεια Παπανδρέου που είναι κάτι σαν μικρή σοσιαλιστική Μπίλτενμπεργκ)
Κινηματικά, συμμετοχικά, με αρχές αυτοοργάνωσης, από τη βάση
(Τη βάση της Σούδας;).
Όπως αξίζει σε ένα Κίνημα που ανταποκρίνεται στις αρχές της Δημοκρατίας, του Σοσιαλισμού και της Βιώσιμης Ανάπτυξης.
(Όπως αξίζει σε ένα κόμμα συμμετοχικής προσωπολατρίας)
Ενός Κινήματος, που βάζει πρώτα την Ελλάδα και τους πολίτες της – όχι τα πάσης φύσεως πελατειακά ή άλλα συμφέροντα.
(Ενός μορφώματος που βάζει πρώτα την αποικιοκρατία και τις ελίτ)
Με τις ευχές μου για καλή χρονιά σε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, απευθύνω κάλεσμα συμμετοχής,
 (Και γελάω σαν τον πούστη αφού ξέρω τι κολασμένη χρονιά θα έχουν οι Έλληνες)
Από αύριο, 3 του Γενάρη,
Πάμε».

Από αύριο, 3 του Γενάρη.
Πάμε.
Να πνιγούμε.
Πάμε στο καινούριο που είναι το παλιό μεταμφιεσμένο.
Πάμε στο Ποτάμι, πάμε στο κόμμα της Κολπίτιδας, πάμε να γαμηθούμε και άλλα 5 πέντε χρόνια.
Πάμε να δώσουμε κι άλλη λευκή επιταγή στους βιαστές μας.
Δεν βλέπω την ώρα.
Η κολπίτιδα επέστρεψε.
Σαν καλός επιστήμονας που είμαι, το μόνο που μπορώ να κάνω για εσάς είναι να σας εξηγήσω το πως πρωτοδημιουργήθηκε η κολπίτιδα.
Στις 15 του Γενάρη, θα σας παρουσιάσω τη γενεαλογία του ΓΑΠ.
Πάμε!
Let’s go που λενε κι οι Αμερικάνοι.

2 σχόλια:

  1. Αν ήμασταν μια κανονική και σοβαρή χώρα, κατ' ελάχιστον, θα του είχαμε στερήσει τα πολιτικά δικαιώματα, του Μax-GAPapandreou, αυτού του ηγεμονίσκου εκ Δυτικής Λιβύης... Το ευχάριστο είναι ότι αυτός ο φαιδρός, μπορεί να κόψει αρκετές ψήφους από το "άλλον" Πα.Σο.Κ. κι ας ελπίσουμε ότι δεν είμαστε τόσο γελοίοι ως λαός, ώστε να μείνουν, εν τέλει, και τα δύο αυτά αποκόμματα, έξω από την επόμενη Βουλή.

    Αλλά φαίνεται ότι πάσχουμε, εκτός των άλλων κι από εθνική κολπίτιδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυριε Αργυριου, επιτρεψτε μου μια μικρη παρεμβαση σαν γιατρος. Η κολπιτιδα που οως πολυ σωστα περιγραφετε δεν προκαλειται απο μικροβια που δεν εχουμε, δηλαδη αρπαζουμε απο καποιον αλλον, αλλα απο την χλωριδα του κολπου η οποια σε δεδομενες στιγμες οπου η αμυνα δεν ελεγχει διαταρασσεται. Ο κυριος Παπανδρεου δεν αποτελει κατι που δεν ειμαστε. Αποτελει ενσαρκωση του χειροτερου μας εαυτου και της υβρεως ενος λαου που ειδε σαν τσιτσιδος κωλος το βρακι κι εχεστη καθως λεμε και στο χωριο μου. Ολες οι τασεις, ολος ο μικροαστισμος, ολα τα συμπλεγματα κατωτερωτητας του Ελληνα κατα μειζονα λογο εκφραστηκαν σαν κυριως θεμα απο τον Παπανδρεου και το ακολουθο συναφι ευκαιρειας δοθησης. Ας αναζητησουμε τα αιτια στον προλογο που αρνουμαστε να ξεσκεπασουμε, ομως που πολυ σωστα θιγεται απο εσας σε ενα αρθρο σας για την παρακουλτουρα και τα παρτυ με τα γυμνα σουσι, και ας ευχηθουμε αν μη τι αλλο ο επιλογος αν μη τι αλλο να φερει καθαρση αν οχι και χαπυ εντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή