Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

Αριστερή μνημονιακή κυβέρνηση ορθόδοξα διαμαρτυρόμενη


Κοιτάξτε το λιμάνι του Πειραιά. Θα δείτε σίγουρα την τρικυμία. Τρικυμία εν κρανίω.
Τρεις βουλευτίνες του ΣΥΡΙΖΑ, δεν θέλω καν να θυμάμαι το ονόμα τους, μια καρακάτι, καρακαλτάκα, δεν ξέρω τι, διαδηλώνουν για το ξεπούλημα μιας μεγάλης έκτασης γης στη Δραπετσώνα, μαζί με το … λιμάνι του Πειραιά.
Για πράγματα που υπογράψαν.
Για πράγματα που επιβάλλουν. Πίσω τους απλωμένο το πανό «ΣΥΡΙΖΑ: τα λιπάσματα ανήκουν στον … λαό».
Φυσικά. Ο λαός φυτοζωεί. Και θέλει λίπασμα.
Αντί για αυτό θα φάει μόνο πούτσα. Χωρίς λιπαντικό.
Μακαρόνια Φίλη, μαρμελάδες και γεμιστά Φωτίου.
Έτσι είναι είναι η ζωή: Κάποιος μπορεί να τη βλέπει μισοάδεια και κάποιος μισογεμιστή.
Οι άνθρωποι ζουν στον παράλληλο σύμπαν του παραλλήλου προγράμματος τους.
Διαδηλώνουν κατά του εαυτού τους. Τζέκιλ και Χάιντ.
Μνημονιακή κυβέρνηση διαμαρτυρίας στα μνημονιακά μέτρα που ψηφίζει, πλέον με συνταγματικότατο τρόπο.
Ο Κατρούγκαλος, λαύρος κάποτε κατά της αντισυνταγματικότητας των μνημονίων, σήμερα είναι ο αρχιπροκρούστης των συντάξεων.
Ο Σκουρλέτης να αποχωρεί έξω φρενών από στούντιο της διαπλοκής γιατί του είπαν ότι κόβονται οι συντάξεις. Δεν κόβονται. Περικόπτονται τους είπε αυτός και τους έδειξε.
Το NEW SPEAK του ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεπεράσει αυτό του μοιραίου προεκλογικού ΓΑΠ του 2008.
Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που δε θέλω να θυμάμαι τ' όνομα του μέχρι να βρεθεί απέναντι στη λαϊκή κρίση, σήμερα να λέει -στα κανάλια της διαπλοκής πάλι- πως κάποτε οι Έλληνες τα σπάγανε στα μπουζούκια και τώρα πρέπει να σπάσουνε τους κουμπαράδες των σπιτιών τους ξεπερνώντας ακόμη και το αλησμόνητο «μαζί τα φάγαμε» του Πάγκακου.
Τρεις άλλοι βουλευτές του να διαδηλώνουν κατά του εαυτού τους. Δεν μπορεί να διδάξεις παλιό σκυλί του κενόδοξου πολιτικού ακτιβισμού καινούρια κόλπα.
Κάνουν τα πάντα για να αποδείξουν ότι παρότι κάνουν πολύ χειρότερα από τους προκατόχους τους, τα κάνουν «αριστερά».
Το χορό φυσικά κρατεί ο άρχοντας του πεντοζαλιού, ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος εφαρμόζει μνημόνια που δεν πιστεύει.
Μας έχεις πεντοζαλίσει τον έρωτα νέο απολίθωμα του φοιτητικού συνδικαλισμού.
Ψηφίσαμε την πρώτη φορά την φαντασία στην εξουσία και μας βγήκε ο Άδωνις στην εξουσία -σε τέτοιους βαθμούς απόλυτης γελοιότητας έχουν φτάσει οι πολιτευτές του ΣΥΡΙΖΑ.
Ανήθικοι τυχοδιώκτες, ρόμπες ξεκούμπωτες με αριστερόστροφη στύση.
Ληγμένα ναρκωτικά παντού. Ειλικρινά δώστε και σε μας αυτά που πίνετε.
Οι πρόσφυγες της Τασίας που τα βράδια εξαφανίζονται σαν φαντομάδες.
Τα σχολεία του Schrödinger: Δεν ξέρεις αν λειτουργούν ή όχι αν δεν μπεις στην αίθουσα.
Η πρώτη φορά «διδακτικός εθελοντισμός για την απόκτηση μορίων» του Φίλη που είναι στην ουσία ριμέηκ της πρότασης Λοβέρδου κάποια λίγα χρόνια πριν, μας λέει ότι κάποιοι πρέπει να κάνουν τα πάντα για ένα μόριο, ανδρικό.
Εμείς οι δυο οι Φίλη που τρώμε το σταφύλι.
Και ο αντιπρόεδρος του ευρωκοινοβουλίου Παπαδημούλης να μας λέει για ευρύτερο μέτωπο με ΠΑΣΟΚ και ΠΟΤΑΜΙ. Ναι, το ΠΑΣΟΚ που θα βάζανε φυλακή και το ΠΟΤΑΜΙ του Μπόμπολα.
Τα χα πει, τα χαμε προβλέψει, τα χαμε περιγράψει από τα πρώτα δείγματα της Αριστεράς 1.
Αυτό δεν είναι κυβέρνηση. Ριμέηκ του Tween Peaks είναι, γραμμένο και σκηνοθετημένο από τον Σεφερλή.
Το φαινόμενο Τσίπρα, αφού καθυπόταξε τον πληθυσμό στην δική του εθελοδουλία, αφού σκότωσε αναδυόμενα κομμάτια της αριστεράς στην Ευρώπη και τα θαψε για δεκαετίες στο νεκροταφείο της ΤΙΝΑ, αφού έχει κάνει τα πάντα πουτάνα, προχωρά ακάθεκτο στο να μην αφήσει τίποτε αγάμητο στη χώρα … εκτός από το μεγάλο κεφάλαιο.
Οι λίστες και τα αδικήματα από πίσω τους παραγράφονται, οι εφοριακοί κυνηγάν παρά τις δεκάδες χιλιάδες μεγαλοϋποθέσεις τα… πανηγύρια… Μη μας παρεξηγεί ο κος Αλεξιάδης αν του πούμε ότι η εφορία του είναι για τα πανηγύρια και ότι είναι κατασκευασμένη για να γαμάει μόνο νομοταγείς και τη μαρίδα.
Άλλωστε είναι γνωστό το πόσο αδιάφθορο είναι στο σύνολο του το σώμα των εφοριακών όπως και το ότι οι συνδικαλιστές του είναι όλοι τους ανεξαιρέτως διαμάντια ηθικής.
Νέα Ελλάδα, έχεις πεθάνει και κάνεις ότι δεν το ξέρεις ακόμη.
Και μια που αναφερθήκαμε στα σχολεία και μια που στο επόμενο άρθρο μας θα ασχοληθούμε με την κατάσταση στον κόσμο, ας μεταφέρουμε απόσπασμα από άρθρο της τωρινής αναπληρώτριας υπουργού παιδείας, της ΣΙΑΣ Αναγνωστοπούλου (οποιοδήποτε ομοιότητα καθώς και το ομόηχο του ονόματος της με τη CIA είναι συμπτωματική και τυχαία, και δεν έχει καμία σημα-σία, ή (συν)ου-σία): Δοξάστε την όπως η ίδια δόξαζε τον ερντογανισμό το 2012, όταν ήδη ο σουλτάνος συνεργαζόταν με τον τζιχαντισμό:
«Μέσα από την επανεπινόηση και επικαιροποίηση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, το ΑΚΠ (του Ερντογάν)  κατασκευάζει ένα νέο τουρκικό όραμα, στο οποίο εμπερικλείεται το κεμαλικό (αλλά είναι πιο μεγαλειώδες από αυτό), παράγοντας έναν μεγάλο πολιτισμικό και οικονομικό χώρο προς εξάπλωση: έναν παγκόσμιο μουσουλμανικό χώρο, με κέντρο την Κωνσταντινούπολη. […] Στο πλαίσιο των υψηλών στόχων, η τουρκική εξωτερική πολιτική συγκροτείται με άξονα τη νέα αποστολή του τουρκικού έθνους: να συμβάλει ηγεμονικά στον ‘εκπολιτισμό’ του μουσουλμανικού κόσμου, στην πολιτική και πολιτισμική μεταρρύθμισή του»
Με κέντρο τους 86 δολοφονημένους της Άγκυρας, την καταστολή ατομικών δικαιωμάτων από τον Κουρδοφάγο πλέον Ερντογάν.
Εσύ, η αριστερή υπουργός παιδείας.
Μόνο χλεύη τους πρέπει.
Η ελπίδα ήρθε στην Ελλάδα, πήρε τον πούλο και έφυγε με την ουρά στα σκέλια.
Μας απέμεινε μονάχα η τραγωδία κι ο κυνισμός και η γελοιότητα που την χλευάζουν και την μετονομάζουν «παράλληλο πρόγραμμα», εμπροσθοβαρές και μοναδική ευκαιρία.
Είναι μοναδική ευκαιρία. Να πάρουμε το αίμα μας πίσω από εσάς τους βρυκόλακες της εξουσίας και τους αυλοκόλακες σας.
Χορτάσαμε πια. Μπουχτίσαμε.
Από μακαρόνια Φίλη, από Γεμιστά Φωτίου, από τα λιπάσματα του λαού, από την προληπτική αντικαρκινική πολιτική Κουρουμπλή.
Φάγαμε και ξαναφάγαμε μνημόνια, φτάνει πια, μπουχτίσαμε.
Ελάτε να σας τρατάρουμε στη μάπα αυτά που μας φιλέψατε. Να φάτε εσείς στη μάπα τα μνημόνια που ψηφίσατε.
Καλόπαιδα.
Όχι, δεν θα κόψουμε εμείς τις βουλευτικές αποζημιώσεις. Θα τις περικόψουμε. Μέχρι να πιάσουμε κόκκαλο. Σκουρλέτης style.

Πέτρος Αργυρίου, agriazwa.blogspot.com, 13/10/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου