Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Στρατόπεδα συγκέντρωσης ή ξενοδοχεία μεταναστευτοτουρισμού;

Στρατόπεδα συγκέντρωσης ή ξενοδοχεία μεταναστευτοτουρισμού;
Του Πέτρου Αργυρίου
«Αυτός είναι πόλεμος, δεν υπάρχουν κανόνες και θα σας συντρίψουμε, έναν τη φορά, ολοκληρωτικά και τελειωτικά» (John Moore, ερευνητής και τεχνοκράτης της δημόσιας υγείας απέναντι σε αντιφρονούντα)
«Οι κυβερνήσεις δεν κυβερνούν τον κόσμο. Η Goldman-Sachs κυβερνά τον κόσμο» Allesio Rastani, ανεξάρτητος χρηματιστής
«Η Ευρωπαϊκή ένωση αποφάσισε να δανείσει την Ελλάδα, αλλά με προστιθέμενο περιθώριο (κέρδους), γιατί οι Έλληνες, έπρεπε να τιμωρηθούν για τις αμαρτίες τους» Strauss Kahn ο έκπτωτος, σε παλαιοδιαθηκικό του παραλήρημα ειλικρίνειας
«Βρισκόμαστε σε πόλεμο» Γεώργιος Παπανδρέου
«Θα δούμε πλήρη αδυναμία του κράτους να πληρώσει μισθούς και συντάξεις, να χρηματοδοτηθούν σχολεία, νοσοκομεία, δρόμοι. Οι περικοπές που θα ακολουθήσουν θα είναι πολύ χειρότερες.» 12 Φεβρουαρίου 2012, Γεώργιος Παπανδρέου για τη χρεοκοπία, ο Μετά Παπανδρέου Προφήτης
«Εάν η χώρα ήταν σε πόλεμο, δεν θα ζητούσαμε από τους Έλληνες χρήματα για όπλα;. Η κατάσταση της χώρας είναι όμοια με πόλεμο!» Γεώργιος Παπανδρέου, Σεπτέμβριος 2011
«Να θυσιάσουμε πολλά ή να χάσουμε τα πάντα» Γεώργιος Παπανδρέου, 12 Φεβρουαρίου 2012
«Δίνουμε μια μάχη, τη δίνουμε από κοινού» Ε. Βενιζέλος, για τη σχέση του με τον Πρώην Γ.Παπανδρέου
«Ο πόλεμος που κάνουμε είναι πολύ διαφορετικός από τους συμβατικούς… Δεν είχαμε απέναντί μας ούτε τανκς ούτε πυραύλους. Ήταν πόλεμος πολυμέτωπος και πολεμήσαμε μόνοι … και όλους απέναντι»
Γεώργιος Παπανδρέου, 12 Φεβρουαρίου 2012
Τον πόλεμο αυτό λοιπόν που ξεκίνησε το 2009 με την ιστορική μάχη της Ελλάδας όπου ο ελληνικός λαός ηττήθηκε σχεδόν αμαχητί (με την έμφαση στο σχεδόν γιατί υπήρξαν πολύ σημαντικές αγωνιστικές εξαιρέσεις), ένα πόλεμο που μαίνεται πλέον σε όλο το δυτικό κόσμο, τον κερδίζουν «κατά κράτος» οι «αγορές», με άλλα λόγια η διεθνής ολιγαρχία του πλούτου.
Τον κερδίζει κατά κράτος γιατί οι «εθνικές κυβερνήσεις» είναι μαριονέτες της διεθνούς ολιγαρχίας.
Και όταν αυτές δεν φτάνουν για να κερδίσουν το βρώμικο πόλεμο, το τιμόνι το παίρνουν επιτελείς του χρηματοπιστωτικού όπως ο Λουκάς Παπαδήμος.
Όταν ο προκάτοχος του, « ο δημοκρατικά εκλεγμένος» προκάτοχος του Παπανδρέου έλεγε «ο πόλεμος που κάνουμε είναι πολύ διαφορετικός από τους συμβατικούς… Δεν είχαμε απέναντί μας ούτε τανκς ούτε πυραύλους» είχε για πολλοστή φορά δίκιο. Δεν είχε απέναντι του ούτε τανκς ούτε πυραύλους. Είχε μόνο ανθρώπους, στην συντριπτική τους πλειονότητα άμαχους και ανυπεράσπιστους. Και μαζί του την κληρονομική εξουσία του πατέρα του, τον κομματικό μηχανισμό, τις ευλογίες και τις συμβουλές των ελίτ, τα σκοταδιστικά μήντια και φυσικά τα ΜΑΤ και την ομάδα ΔΙΑΣ που σάπισαν στο ξύλο και κέρασαν ήπια χημικά όπλα σε εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες.
Ποτέ πριν. Ποτέ πριν. Ποτέ πριν δεν έχουμε δει τόση μαζική καταστολή από τους εντολοδόχους των διεθνών ολιγαρχιών σε αυτή τη χώρα. Στο επίπεδο της εκτεταμένης και διαρκούς μαζικής καταστολής, η χούντα ωχριά.
Είδαμε μέχρι και πριβέ εθνική παρέλαση στις 25 Μαρτίου του 2012. Μόνο οι επίσημοι ήταν καλεσμένοι στον εορτασμό που στόχο έχει την ενίσχυση μιας κάποιας εθνικής μνήμης. Ο λαός έφαγε πόρτα. Με απειλή φυλάκισης και με «προληπτικές» τρομοκρατικές προσαγωγές.
Φυσικά οι κυβερνώντες θέλουν ένα λαό αμνήμονα, να μη ζητήσει ποτέ το αίμα του πίσω. Όσο για το πρόθεμα εθνικό στην εθνική μνήμη, είναι ντεπασέ, αναχρονιστικό και άρα απαγορευμένο. Ο αναρχοκαπιταλισμός που κυβερνά τον πλανήτη δεν αρέσκεται σε εθνικά σύνορα. Αυτά δυσκολεύουν το πλιάτσικο.
Ανακάλυψαν τώρα τα μήντια τους «λαθρομετανάστες». Πρότερα τους κάναν ορατούς μόνο στα εγκλήματα τους, ξεχνώντας ότι και η εγκληματικότητα των Ελλήνων βαρούσε κόκκινα ως προϊόν κοινωνικής δυσαρμονίας και διάλυσης που η ίδια η εγκληματικότητα είναι. Τους κάναν το κόκκινο πανί με το οποίο τρέφεται η χρυσή αυγή.
Τώρα, για πρώτη φορά μετά το τοίχος της ντροπής, οι αόρατοι μετανάστες μέσα στο από χρόνια γκετοποιημένο κέντρο της Αθήνας, ξαναγίναν ορατοί. Τώρα που υπάρχει ένα ζήτημα χωρίς λύση, τώρα ανακαλύψαν τη λύση του προβλήματος στη δημιουργία του οποίου , έστω και άμεσα συνέβαλαν. Ενός προβλήματος που συστηματικά συγκάλυπταν: Ανθρώπων που καθώς τους είχαν στερήσει τα πάντα, μπορούσαν να στερήσουν οτιδήποτε από οποιονδήποτε άλλο: είτε την αξιοπρέπεια του είτε την ιδιοκτησία του.
Για τις αιτίες του προβλήματος όπως το βιώσαμε σε αυτή τη χώρα τα τελευταία χρόνια σας παραπέμπω στο άρθρο μου «Διεθνή εγκληματικά δίκτυα: ο κοινός εχθρός μεταναστών και Ελλήνων»
Για να δούμε τώρα που μπορεί να φτάσει η ανθρώπινη ηλιθιότητα. 30 πρώην στρατόπεδα θα γίνουν κέντρα υποδοχής «λαθρομεταναστών». 30000 κεφάλια που είναι αμφίβολο το κατά πόσο οι διαφορετικές πεποιθήσεις τους, καταβολές τους και αντιλήψεις θα τους επιτρέψει να συνυπάρξουν αρμονικά, θα παραμένουν υπό κράτηση σε ειδικά διαμορφωμένα πρώην στρατόπεδα υπό τη φρούρηση ιδιωτικών ασφαλιτών.
Ναι ρε πούστη μου. Γίναμε που γίναμε αμερικάνικο κωλοχανίο, να μη έχουμε και μεις τριάντα Γκουανταμάκια, σε πλήρη θέα στη διεθνή κοινότητα, και στους πρώην φίλους μας μουσουλμάνους, οι οποίοι θα δουν συγγενείς τους, ομοεθνείς τους ή έστω ομόθρησκους τους, να φυλακίζονται σε στρατόπεδα στο νέο αντισλαμικό κολαστήριο που λέγεται ΕΕΕΕΕΕΛΛΛΛΛΛΑΑΑΔΑ;
Εντολή και σχέδιο εσχάτης ομορφιάς και ευφυΐας.
Οι μετανάστες φυσικά και δεν ρωτήθηκαν. Οι Έλληνες; Ποιος τους γαμεί; Εκτός από τη διεθνή πλουτοκρατία και τα εν Ελλάδει όργανα της φυσικά.
Οι τοπικοί πληθυσμοί που τσινάν; Αυτοί υπάγονται στη αδικοδωσία της κεντρικής ελληνικής κυβέρνησης που με τη σειρά της υπάγεται στη αδικοδωσία της διεθνούς πλουτοκρατίας. Γιατί νομίζουν οι πληθυσμοί ότι μπορούν να ζήσουν στον τόπο τους ή όπου αλλού όπως αυτοί θέλουν;
Φυσικά, ο Χρυσοχόος που ότι αγγίζει το κάνει τάξη και ο αντιβασιλέας του Όθωνας (αναφέρομαι στις τωρινές υπουργικές μετανσαρκώσεις του «Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη», μάλλον του Κοσμοπολίτη) δεν σκέφτηκαν να κάνουν τέτοιο στο προαύλιο της βουλής που χει και χώρο ούτε στην Εκάλη που χει και χώρο και πράσινο και καλούς ανθρώπους.
Τσουκ. Στον επαρχεία. Όχι για να λυθεί το πρόβλημα. Τσούκου. Η παροχέτευση 30000 μεταναστών σε έναν συνολικό όγκο πολλών εκατοντάδων χιλιάδων φυσικά και δε λύνει το πρόβλημα. Μα τότε γιατί το κάνουν; Είναι δυνατόν να είναι τόσο στόκοι; Φυσικά και όχι, όχι σε αυτήν περίπτωση τουλάχιστον. Το κάνουν για να διογκωθεί, να επεκταθεί, να γενικευτεί το πρόβλημα, να αρπάξει φωτιά όλος ο τόπος.
Τι θα η πει Λαρισαία μανούλα στο παιδάκι της όταν θα τη ρωτάει «Μαμά αυτά τα παιδάκια γιατί είναι πίσω από τις μπάρες; Και γιατί τα φρουρούν αυτοί οι τύποι με τα όπλα;» Τι να πει η μάνα η έρμη. Ή θα του πει σκάσε μη σε στείλω και σένα εκεί ή θα βγάλει το σκασμό η ίδια.
Και πως θα ‘ναι άραγε εκεί μέσα; Θα είναι Γκουαντάναμο ή Grand Bretagne; (στο ξενοδοχείο αναφέρομαι) Όπως και να χει, εμείς, οι καταδικαστέοι εγχώριοι, καταδικαστέοι γιατί γεννηθήκαμε Έλληνες, την κάτσαμε.
Αν είναι καλά μέσα στα πρώην στρατόπεδα, με υγειονομικές υπηρεσίες, παροχές, μέριμνα, εκπαίδευση, επιμόρφωση, προγράμματα εκγύμνασης κλπ κλπ, η χρεωκοπημένη Ελλάδα θα αποτελέσει την πρώτη Ευρωπαϊκή χώρα-προορισμό λαθρομεταναστευτοτουρισμού. Θα λύσουμε μεν το πρόβλημα της χαμηλής προσέλευσης τουρισμού αφού όλοι οι φτωχοδιάβολοι θα δίνουν ότι έχουν και δεν έχουν σε σαρκέμπορες για να φτάσουν πάση θυσία στους ελληνικούς ξενώνες, θα λύσουμε εν μέρει και το πρόβλημα της εγχώριας ανεργίας αφού χιλιάδες πρώην άνεργοι Έλληνες θα εξυπηρετούν εκαντοντάδες χιλιάδες άεργων μεταναστών. Μπορούμε να μαστε τόσο Large. Εις βάρους φυσικά του υπό εξαθλίωση ελληνικού πληθυσμού. Άλλωστε το ξανακάναμε πρόσφατα: Ενώ ο Λοβάρδος ακρωτηρίαζε τα δημόσια νοσοκομεία στο όνομα της οικονομίας… ενώ προέβλεπε την παραχώρηση κλινών τους σε ιδιώτες… ενώ η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη του Έλληνα αποδομείται και η δημόσια υγεία απειλείται, λίγους μήνες μετά και κατά διαβολική σύμπτωση, οι Λίβυοι μισθοφόροι του ΝΑΤΟ συρρέουν κατά εκατοντάδες τη φορά στην Ελλάδα, για να απολαύσουν την καλύτερη δυνατή ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε ιδιωτικά νοσοκομεία -με όλα τα έξοδα καλυμμένα-, να διαμένουν σε πολυτελή ξενοδοχεία-, με όλα τα έξοδα καλυμμένα και να πληρώνονται εκατοντάδες ευρώ τη βδομάδα για την ιατροτουρισμό τους στην Ελλάδα. Δεν είναι κακό άλλωστε για μισθοφόρους να γνωρίζουν τα κατατόπια των μεγάλων πόλεων της Ελλάδας. Μπορεί κάποια στιγμή να αποφασιστεί ότι αυτή η χώρα που ουσιαστικά δεν ανήκει στους Έλληνες, να μην ανήκει και τυπικά σε αυτούς. Σε τέτοιες περιπτώσεις, έμπειροι μισθοφόροι είναι πολύτιμοι. Ευτυχώς ο πόλεμος τους στη Λιβύη, πήγε καλά. Δεν είχαν πολλές απώλειες οι «επαναστάτες» του ΝΑΤΟ. Τους χώρεσαν τα ιδιωτικά νοσοκομεία και τα ξενοδοχεία. Γιατί αν δεν τους χωρούσαν, παραχωρημένες σε ιδιώτες κλίνες, από αυτές που δε φτάνουν για τους Έλληνες, θα ερχόντουσαν λουκούμι για τους Λίβυους μισθοφόρους.
Όπως καταλαβαίνετε, η απώλεια της εθνικής κυριαρχίας έχει πολλές μα πάρα πολλές «παράπλευρες απώλειες», με πρώτη, τη ζωή των ιθαγενών. Δε μας χλευάζουν απλά ούτε απλά μας σκοτώνουν. Μας χλευάζουν ενώ μας σκοτώνουν.
Ας ξαναγυρίσουμε στο θέμα της φιλοξενίας του στυλ «μπορεί να είμαστε φτωχοί αλλά είμαστε πολύ LARGE για να χωρέσουμε στον εαυτό μας». Ακόμη και αν ξεχάσουμε το θέμα των ατομικών ελευθεριών που καταπατούνται βάναυσα με τις επιχειρήσεις σκούπα και την υποχρεωτική παραμονή σε φρουρούμενο χώρο, -αλλά ποιος τα γαμά τα ατομικά δικαιώματα στις αυταρχικές μέρες μας;- δεν ημπορεί να μας διαφύγει μια τόση δα λεπτομεριούλα: η χώρα είναι χρεοκοπημένη: Υπάρχει για να τιμά τις υποχρεώσεις της στους ξένους δανειστές της, ενώ στο εσωτερικό ασκεί την πρακτική της επιλεκτικής στάσης πληρωμών που όσο περνάει γίνεται όλο και λιγότερο επιλεκτική. Δηλαδή καθολική στάση πληρωμών. Διαδικασία που επιτάχυνε η σκόπιμη καταστροφή ελληνικών κεφαλαίων με την τοποθέτηση τους σε ελληνικά ομόλογα που κάποιοι ξέραν ότι σε κάποια φάση και εντελώς υποχρεωτικά θα κουρεύονταν και θα γινόντουσαν απλά κωλόχαρτα. Χρησιμοποιημένα μάλιστα.
Αν σκεφτούμε τώρα, ότι η χρηματοδότηση του συγκεκριμένου υπερμωροφιλόδοξου προγράμματος είναι από το εξωτερικό, η απότομη διακοπή ή μείωση της χρηματοδότησης των «κέντρων υποδοχής» θα τα αναγκάσει να σκάσουν ως προγραμματισμένες βόμβες κοινωνικού χάους που κατ’ ουσία είναι.
Φτιάξτε τα στην Εκάλη ρε αφου είστε τόσο large.
Καταλάβετε ότι η χώρα μας έχει μετατραπεί και θα γίνει ακόμη μεγαλύτερη χωματερή: Χωματερή ανθρώπων, χρέους και οσονούπω αν και εφόσον αληθεύουν κάποιες ανεπιβεβαίωτες φημολογίες, λίαν συντόμως και χωματερή τοξικών αποβλήτων.
Ας πάμε σε πιο πιθανή περίπτωση. Να μην λειτουργήσουν ποτέ ως ξενώνες αλλά ως στρατόπεδα συγκέντρωσης. Τότε: οι αιχμάλωτοι θα είναι αγανακτισμένοι. Οι τοπικοί πληθυσμοί το ίδιο. Η διεθνής κοινή γνώμη το ίδιο. Οι μουσουλμάνοι το ίδιο –εντός και εκτός της χώρας. Θα είμαστε η χώρα της ντροπής και του αίσχους, κόκκινο πανί για όλους. Εκτός από… Εκτός από τους μισαλλόδοξους.
Α) Την πολεμοχαρή Ισραηλινή ηγεσία που από την εποχή Γ.Παπανδρέου έχει ισχυρότατα ερείσματα και στην πολιτική αλλά και στην επιχειρηματική ζωή του τόπου. Τους ισραηλινούς φονταμενταλιστές
Β) Τις αποσχισθέντες ακραίες φράξιες της μουσουλμανικής αδελφότητας που μετά την «αραβική άνοιξη» βλέπει τα όνειρα της για πανισλαμισμό ποιο κοντά στην επίτευξή τους από ποτέ στη σύγχρονη ιστορία. Παρά τις κάποτε παραδοσιακές φιλικές σχέσεις με την Ελλάδα, οι μουσουλμάνοι φονταμενταλιστές που συγκαλύφθηκαν πίσω από τη φανταστική υπεροντότητα της Αλ-Κάιντα για να δρουν ανενόχλητοι, δε θα χαριστούν αυτή τη φορά στην Ελλάδα αν αυτή καταπατήσει τόσο μαζικά και τόσο κεντρικά τα δικαιώματα μουσουλμάνων μεταναστών. Τυχόν μουσουλμανικός εξτρεμισμός στην Ελλάδα, θα αποτελέσει επιχείρημα για περαιτέρω σύμπλευση των «Ελληνικών κυβερνήσεων» με τις Ισραηλινές. Τυχόν σύμπλευση θα ερεθίσει ακόμη περισσότερο τις ακραίες μουσουλμανικές φάτριες.
Το υλικό υπάρχει εδώ και καιρό στην Ελλάδα και είναι άκρως εύφλεκτο. Το μόνο που έλειπε ήταν το σπίρτο. Και με το σχεδιασμό στρατοπέδων συγκέντρωσης, δεν έχουμε μόνο σπίρτο. Πυροκροτητή έχουμε.
Τι θέλουν λοιπόν οι παραπάνω κύριοι με τις ευλογίες της αμερικανικής αυτοκρατορίας;
Είναι απλό:
Πόλωση.
Να μισήσει τους μετανάστες η επαρχία, να μισήσουν την επαρχία οι μετανάστες. Να τους μισήσει η Ελλάδα, να μισήσουν την Ελλάδα. Να μισήσουν την Ελλάδα οι ισλαμιστές και το αντίστροφο.
Για αυτό ξαναθυμήθηκαν τα μήντια την επαρχία: Για να την παρουσιάσουν ως ξενοφοβική. Για να πολώσουν μέχρι θανάτου όλους τους πληθυσμούς στην Ελλάδα.
Να χουμε χρυσαυγίτες και αποσπάσματα θανάτου να καθαρίζουν μετανάστες όπως στη Νορβηγία. Να χουμε ισλαμιστές τρομοκράτες να καθαρίζουν Έλληνες και Εβραίους, όπως στη Γαλλία.
Θέλουν πόλωση,. Θέλουν αίμα. Για να μπορέσουν μετά το χάος να επιβάλουν τη δικιά τους τάξη. Σύμμαχοι σε ένα πόλεμο μεταξύ τους στον οποίο πολεμάν και οι δύο μαζί για να τον κερδίσει ο καθένας μόνος του.
Θυμηθείτε τη Γιουγκοσλαβία. Είναι κοντά. Και όλα αυτά όταν τα τύμπανα του Γ παγκοσμίου πολέμου αρχίζουν να ακούγονται με αφορμή το Ιράν. Ποιοι θα είναι οι πόλοι κύριοι; Αυτοί που έχουν πολώσει και αυτοί που έχουν πολωθεί.
Να σας ζητήσω συγγνώμη για τα γεωπολιτικά ενδεχόμενα. Το ανθρωπιστικό αίσχος θα πρεπε να αρκεί.
Αλλά ζούμε σε εποχές που ο ανθρωπισμός δολοφονείται. Θέλουν να μας κάνουν απάνθρωπους για να μας κάνουν στη συνέχεια υπάνθρωπους, αυτοί, οι υπεράνθρωποι, οι υπεράνω όλων. Είχε δίκιο ο Παπανδρέου: «Ο πόλεμος που κάνουμε είναι πολύ διαφορετικός από τους συμβατικούς».
Για αυτό και μέχρι σήμερα χρησιμοποιούνται μη συμβατικά όπλα όπως τα χημικά. Ελπίζω να μη θαυμάσουμε ως ανθρωπότητα ξανά το δέος άλλων μη συμβατικών όπλων, των τακτικών πυρηνικών.
Για αυτό και ασκούν πολιτικοί και δημοσιογράφοι μαζί πάνω μας μέσω των μήντια τη βία των ψυχολογικών μεθόδων που ασκούνται σε αιχμαλώτους πολέμου: όποιος έχει την τηλεόραση του ανοιχτή καταλήγει ένα απελπισμένο, μεμψίμοιρο υποχείριο εξαρτημένο από το βασανιστή του. Και αυτά με βάση τις διεθνείς συνθήκες είναι εγκλήματα πολέμου και έτσι θα πρέπει να αντιμετωπίζονται και σε καιρό ειρήνης- Πρωτίστως σε καιρό ειρήνης.
Ασκούν κοινωνική μηχανική και μας μεταμορφώνουν σε άβουλο γρανάζια. Φέρνουν το μετανάστη απέναντι στον Έλληνα για να εγγυηθούν ότι μόνο αυτοί μπορούν να τους επιτρέψουν να συμβιώσουν.
Να κάνουν τον επαρχιώτη ξενοφοβικό: ή μάλλον γενικότερα ανθρωποφοβικό. Γι αυτό και ακριβώς την ίδια στιγμή που τα μήντια πουλάν την είδηση της παροχέτευσης 30000 μεταναστών στην επαρχία, πλασάρουν παράλληλα το ξεδιάντροπα ψεύδος της εσωτερικής μετανάστευσης προς την επαρχία 1,5 εκατομμυρίων νέων Ελληνικής καταγωγής. Τι λέτε ρε παιδιά; Είμαστε τόσο πολλοί νέοι Έλληνες που δεν καταλάβαμε τη διαφορά στις πόλεις;
Θέλουν να μας κάνουν υπανθρώπους. Να νιώθουμε την αηδία, την αποστροφή, τη μισανθρωπία σαν την μοναδική βιώσιμη κατάσταση της ύπαρξης μας. Έτσι θέλουν να μας κάνουν οι «υπεράνθρωποι» της εξουσίας. Αυτό που ξεχνάν όμως, είναι ότι δεν είναι υπεράνθρωποι σαν του λόγου τους που αποζητούν την ανθρωπιά. Αυτοί την έχουν ξεπεράσει. Οι υπάνθρωποι θέλουν πίσω αυτό τους κλέψαν. Την ανθρώπινη τους διάσταση.
Περισσότερα για το συγγραφέα και το έργο στο προσωπικό του blog: agriazwa.blogspot.com
Read More »