Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Ο Μεσαίωνας ζει παντού




(Σχόλιο για το δημοσίευμα του koutipandoras.gr “ Ο Μεσαίωνας ζει στην Ουγκάντα: "Το στοματικό σεξ φέρνει σκουλήκια" λέει ο πρόεδρος”)

Οι πίπες φέρνουν σκουλήκια. Αυτό ειπώθηκε από τον πρόεδρο της Ουγκάντας σαν επιχείρημα αποτροπής από ομοφυλοφιλικές πρακτικές μέσω της επίκλησης του φόβου.

Εν έτει 2014, αυτά μόνο στην Αφρική γίνονται, θα λεγε κάποιος εμβαπτισμένος στην ψευδαίσθηση της ηθικής ανωτερότητας της δυτικής προόδου.
Και όμως. Η Δύση εδώ και πολύ καιρό ζει το δικό της Μεσαίωνα. Απλά τον μασκαρεύει. Πότε με επιστημονικά επιχειρήματα και πότε με δημοκρατικές γαρνιτούρες.
Η Δύση έχει γίνει ένα καταπιεστικό καθεστώς και τείνει όλο και περισσότερο προς στον απολυταρχισμό.
Ο ευγενής σκοπός της προστασίας των ευαίσθητων ομάδων και των μειονοτήτων έχει γίνει προ πολλού επιχείρημα καταπίεσης όλο και μεγαλύτερου κομματιού του πληθυσμού.
Μορφές αντίστροφων καταπιέσεων μοιάζουν να έχουν γίνει η νόρμα πλέον.
Μέσα στα πλαίσια της καταπολέμηση της ομοφοβίας η Δύση βρήκε πρόσφορο έδαφος για να επιβάλει μια γενικευμένη σεξοφοβία.
Και φυσικά δεν υποστηρίζουμε την ομοφοβία αλλά σε καμία περίπτωση δεν δεχόμαστε την επιβολή καταπίεσης μεγαλύτερων πληθυσμών στο όνομα της προνομιακής ισότητας των λίγων.
Ήδη από την εποχή του AIDS, επιβλήθηκε μια ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ισοπεδωτική αντιμετώπιση που ήθελε τους πληθυσμούς εξίσου ευάλωτους στο σεξουαλικό κίνδυνο. Το AIDS δεν ήταν πλέον θέμα των gay ή των ενδοφλέβιων χρηστών αλλά πρακτικά όλων.
Η θεωρία της συλλογικής ευθύνης απέναντι στο AIDS δημιούργησε ένα τρομακτικό φασισμό και μια παγκόσμια κουλτούρα σεξουαλικού φόβο και κοινωνικής φοβίας. Όλοι πλέον ήταν υποψήφιοι για το σεξουαλικό στίγμα.
Και παρότι τα δεδομένα που έχουμε σήμερα δίνουν μια εικόνα παρόμοια με την αρχική εικόνα του AIDS στη δεκαετία του 1980 όσον αφορά την επίπτωση του σε κατηγορίες πληθυσμού, η προπαγάνδα συνεχίζει ανηλεώς.
ΣΕΞΟΦΟΒΙΑ. Ο φόβος του άλλου, ο φόβος της ανθρώπινης επαφής και του σεξ έχει γίνει πλέον αποδεκτό εξουσιαστικό επιχείρημα που κανονίζει τις σχέσεις των ανθρώπων.
Ο χειρισμός του AIDS, σκανδαλώδης και γεμάτος σκοπιμότητες διαφόρων ειδών, αποτέλεσε τη μήτρα για μια σειρά επιβολών.
Έτσι, όταν οι φαρμακοβιομηχανίες στην αρχή της νέας χιλιετίας αποφάσισαν να επιστρέψουν και να επενδύσουν στα εμβόλια (δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι από γνωστό περιοδικό-γκουρού της φαρμακοβιομηχανίας ο 21ος αιώνας χαρακτηρίστηκε ως «ο αιώνας της αναγέννησης των εμβολίων»- περισσότερα εδώ καθώς και στο μνημειώδες «Θανάσιμες Θεραπείες), οι πολιτικές ελίτ, οι παγκόσμιοι οργανισμοί και τα μήντια επιδόθηκαν σε ένα όργιο τρομολαγνείας. Πότε με τις «πανδημίες γρίπης» και πότε με την «πρόληψη του καρκίνου της μήτρας», οι προαναφερόμενοι ασφαλτόστρωναν τον δρόμο για τα κέρδη των φαρμακευτικών με πρόσχημα τη δημόσια υγεία.
Δύο πράγματα στο σύμπαν είναι απεριόριστα: Η ανθρώπινη βλακεία και η απληστία των μετόχων.
Οι φαρμακευτικές θέλαν περισσότερα κέρδη. Κάτι που μπορούσε να διασφαλιστεί μονάχα με ευρύτερα target groups.
Δεν έφτανε ο εμβολιασμός παρθένων κοριτσιών στο όνομα της προστασίας τους από τους HPV, μια από τις περισσότερο αυτοθεραπευόμενες από τον ανθρώπινο οργανισμό διαδεδομένες οικογένειες ιών που μπορούν να συμβάλλουν στην ανάπτυξη εξεργασιών μόνο στο έδαφος άλλων παθογενειών, οι φαρμακευτικές άρχισαν να ορέγονται και τα ανήλικα αγοράκια.
Ε εντάξει, δεν κολλάς και σκουλήκια από τις πίπες, μας λέει η Δύση. Αλλά κολλάς καρκίνο.
Γιατί οι φαρμακοεξαρτημένη επιστήμη και οι επιστήμονες της ανήγαγαν τους HPV και σε αίτια καρκίνου της στοματοφαρυγγικής κοιλότητας.
«Είναι τρομακτικό αλλά είναι πραγματικότητα» όπως περιγράφει «το κουτί της Πανδώρας» για τον πρόεδρο της Ουγκάντα.
Ήδη από το 2009, η ερευνήτρια » Maura l. Gillison του πανεπιστημίου του Οχάιο και σύμβουλος της Merck και της GlaxoSmithKline, των εταιριών που αναπτύσσουν τα σχετικά εμβόλια, προέβαλε αιτιολογική σχέση ανάμεσα στους HPV και το στοματικό σεξ.
Αν η Αφρική είναι τόσο καθυστερημένη που μπορεί να ισχυριστεί ότι η πίπα φέρνει σκουλήκια, η Δύση είναι τόσο προηγμένη που με αποδοχή και προς συμμόρφωση της κοινής γνώμης μπορεί να ισχυριστεί πως η πίπα προκαλεί καρκίνο.
Και το Hollywood μέσω του χτυπημένου από καρκίνο του φάρυγγα αστέρα Michael Douglas (περισσότερα εδώ) έσπευσε να κάνει και αυτό την προπαγάνδα του υπέρ των εμβολιασμών και κατά της αιδοιολειχίας.
Η Δύση μάλιστα είναι ακόμη πιο προχώ. Η Gillison προσπαθεί να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου για το ότι και το γαλλικό φιλί μπορεί μέσω της μετάδοσης HPV να προκαλέσει καρκίνο.
Αν η Αφρική είναι τόσο καθυστερημένη που μπορεί να ισχυριστεί πως οι πίπες φέρνουν σκουλήκια, η Δύση είναι τόσο προχωρημένη που μπορεί να ισχυριστεί πως οι πίπες και το γαλλικό φιλί προκαλούν καρκίνο.
Τόσο προχωρημένη που μέχρι και οι ιεράρχες της ορθοδοξίας συμφωνούν τα επιστημονικά πορίσματα. Ή μάλλον τα επιστημονικά πορίσματα επιβεβαιώνουν την αρχαία και τέλεια σοφία της θρησκείας.
Έτσι λοιπόν ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ έγραφε το 2012 για τη «χυδαία πράξη» της πίπας και τους HPV και τη σύνδεση τους με αυξημένους κινδύνους για καρκίνο: «Καταδεικνύει ὅμως τήν τρομακτική τραγικότητα τῆς παραχρήσεως τῶν σωματικῶν ὀργάνων καί τῆς παραχρήσεως τῆς θεοσδότου ἐλευθερίας μας»
Αυτά είναι: όταν η θρησκεία αρχίζει και συμφωνεί με την επιστήμη, σημαίνει ότι κάτι από το μικρόβιο της επιστημονικής σκέψης έχει μολύνει τα ιερατεία.
Όταν όμως η επιστήμη αρχίζει να συμφωνεί με τη θρησκεία τότε φοβούμαστε ότι η επιστήμη αρχίζει να γίνεται θρησκεία: θρησκεία του χρήματος που άλλωστε αυτό είναι το μόνο κοινό που μπορεί να έχει η επιστήμη με τη θρησκεία.
Επιτρέψτε μας τη χυδαιότητα αλλά όλα αυτά είναι πίπες. Οι εξουσίες πάντα χρησιμοποιούσαν το φόβο για να καθυποτάζουν τον πληθυσμό. Είτε αυτές ήταν εξουσίες του 21ου π.Χ είτε είναι εξουσίες του 21ου αιώνα μ.Χ.
Και οι εξουσίας πάντα προσπαθούσαν να χειραγωγούν τον κόσμο ελέγχοντας τη σεξουαλικότητά του. Είτε το κάναν μέσω θρησκειών του 2ου αιώνα μ.Χ είτε το κάνουν μέσω της «επιστήμης» του 21ου μ.Χ αιώνα. Ο Μεσαίωνας είναι πάντα μέσα μας. Και περιμένει πότε ο ανορθολογισμός θα του επιτρέψει να αναστηθεί και να βουλιάξει τον πλανήτη στα σκοτάδια.
Θα κλείσουμε με ένα σχόλιο για την τρομολαγνεία των γριπών.
Άσχετα από τα όσα λέει η φαρμαεξαρτώμενη επιστήμη, η σημαντικότερη εξέλιξη στη δημόσια υγεία ήταν οι βελτιωμένες συνθήκες υγιεινής και η διάδοση κέντρων προωτοβάθμιας περίθαλψης.
Η τοποθέτησή μας ήδη από την εποχή της γρίπης των πουλερικών ήταν πως επρόκειτο για αλλοίωση της επιστήμης από κέντρα λήψης αποφάσεων παντρεμένα με φαρμακευτικά συμφέροντα και όχι για πραγματικούς νέους κινδύνους, τουλάχιστον όχι για νέους κινδύνους που αντιπροσώπευαν μεγαλύτερη επιβάρυνση της παγκόσμιας υγείας από ότι η εποχιακή, « παραδοσιακή» γρίπη.
Υποστηρίξαμε ότι δεν είχαμε κανένα λόγο να θεωρούμε τα «νέα στελέχη» περισσότερο επικίνδυνα από τα παλιά.
Μη γελιέστε. Οι περισσότεροι θάνατοι, όσο τραγικός και αν είναι ένας θάνατος, δεν είναι θάνατοι από τη γρίπη:  είναι θάνατοι από επιπλοκές της γρίπης σε ήδη υπάρχοντα παθολογικά υποστρώματα.
Και υπάρχει ευθύνη. Μεγάλη ευθύνη. Όχι σε αυτούς που προέτρεπαν στο μην εμβολιασμό με μέχρι τότε σχετικά αδοκίμαστα εμβόλια, ένα εκ των οποίων φαίνεται να συνδέεται με 800 περιστατικά επίκτητης ναρκοληψίας στην Ευρώπη ή σε αυτούς που προέτρεπαν στο να αποφευχθεί η χρήση της αμφιβόλου αποτελεσματικότητας και των καταγεγραμμένων κινδύνων οσελταμιβίρης, αλλά σε αυτούς που κλείσαν νοσοκομεία και αποδιοργάνωσαν το ιατρικό προσωπικό απειλώντας να κάνουν τα νοσοκομεία εστίες υγειονομικού κινδύνου.
Οι ΜΕΘ δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν σε οποιοδήποτε κύμα ασθενειών. Και τα νοσοκομεία ΑΠΑΙΤΟΥΝ συνθήκες απόλυτης υγιεινής, συνθήκες κατά το δυνατόν άσηπτες, κάτι που απαιτεί μεγάλο μέγεθος άρτια εκπαιδευμένου και πλήρως αφοσιωμένου νοσηλευτικού προσωπικού.
ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ το. Όσο η κρίση προχωρά, όσο δημιουργούνται οι νεοάστεγοι με τις τραγικές συνθήκες υγιεινής, όσο τα νοικοκυριά φοβούνται να βράσουν νερό, όσο φοβούνται να ανάψουν θέρμανση, να κάνουν μπάνιο, να βουρτσίσουν δόντια, όσο τρώνε ότι τους είναι εύκαιρο, όσο, πρωτίστως το νοσηλευτικό και δευτερευόντως το ιατρικό προσωπικό εξασθενεί, τόσο λοιπόν, όλοι οι παθήσεις θα έχουν κάθε χρόνο και χειρότερους δείχτες.
Θα το βρείτε μπροστά σας στις εκθέσεις των επομένων ετών.
Όταν λέγαμε ότι η χώρα γίνεται τριτοκοσμική, τι στο διάολο νομίζετε ότι εννοούσαμε; Ότι ο Παπούλιας θα έλεγε μια μέρα ότι οι πίπες φέρνουν σκουλήκια; Εδώ οι κυβερνώντες έχουν πει ακόμη πιο αντιεπιστημονικά πράγματα όπως ότι το μνημόνιο φέρνει ανάπτυξη, ο πρόεδρος της Ουγκάντα σας χάλασε;
Καλή μας ανάπτυξη λοιπόν. Με μοχλό ανάπτυξης τα νεκροταφεία.
(ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Περισσότερα για την εμβολιαστική προπαγάνδα και τις πρακτικές της βιομηχανίας τροφίμων, αναψυκτικών και φαρμάκων-εμβολίων μπορείτε να βρείτε στο βιβλίο μου «Παρά Φύσιν», βιβλίο που περιγράφει το σοδομισμό των μεγάλων συμφερόντων εις βάρος μας. Αυτό που δεν μπορείτε να βρείτε είναι το ίδιο το βιβλίο, καθώς παρότι έτοιμο από το καλοκαίρι του 2012 το εκδοτικό κατεστημένο σε συνδυασμό με την κατάρρευση του εκδοτικού συστήματος δεν του επιτρέπουν να γίνει υλικό προϊόν που θα σας ενημερώσει για όσα οι άλλοι σας αποκρύπτουν.
Για πρώτη και ελπίζω μοναδική φορά θα ζητήσω τη συνδρομή σας. Μερικές δεκάδες προπαραγγελίες αρκούν για να καλύψουν κάποια εκδοτικά κόστη. Για όσους καταλαβαίνουν για ποιο λόγο πρέπει να συνδράμουν στο εγχείρημα, ας κάνουν μια κρούση αρχικού ενδιαφέροντος στο petrosarguriou2@windtools.gr.)
Ευχαριστώ
Πέτρος Αργυρίου, agriazwa.blogspot.gr, 27-2-2014

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου