Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017

Η Κούβα κηρύττει εμπάργκο στις ... ΗΠΑ!!!


(Το κείμενο που ακολουθεί είναι εντελώς σατυρικό, αν και μερικοί υπαινιγμοί του είναι εντελώς σοβαροί)

Μετά από περισσότερο από μισό αιώνα εμπάργκο από τη γειτονική της ΗΠΑ, το νησί που λέγεται Κούβα, αποφάσισε να επιστρέψει τη χάρη επιβάλλοντας το δικό της εμπάργκο προς τις ΗΠΑ. Κομμένα τα πούρα και οι μαύρες Αβάνες για τους αμερικανούς.

Μετά από τη δημοκρατική διακυβέρνηση Ομπάμα που άφησε έναν κόσμο ανθηρό και ειρηνικό, σχεδόν ονειρικό και ήρε μερικώς το εμπάργκο προς την Κούβα, ανοίγοντας το δρόμο στους Κουβανούς για τον πολυπόθητο σοσιαλκαπιταλισμό, οι Κουβανοί, έμπειροι στα σατανικά σταλινικά κόλπο, αναγνώρισαν την μεγαλύτερη απειλή που ανέδειξε ποτέ η γειτονική τους χώρα:

Την προεδρία των ΗΠΑ σφετερίστηκε ένας σοβιετικός πράκτορας με την κωδική ονομασία Donald Trump.

O Trump, είναι πράκτορας των σοβιετικών που εκπαιδεύτηκε στον καπιταλισμό ώστε να τον αλώσει από τα μέσα... Πως ο Τσίπρας κάνει τώρα τον μνημονιακό για να αλώσει την ευρωζώνη από τα μέσα; Έτσι ένα πράμα.

Ένας βρωμερός εισοδιστής είναι ο Trump, βαλτός από έναν άλλο διπλό πράκτορα, τον Βλαδίμηρο Πούτιν που ήταν στην KGB για να μπορέσει να κάνει τη Ρωσία καπιταλιστική ώστε να αλώσει κι αυτός τον καπιταλισμό από τα μέσα.

Οι Κουβανοί τρέμουν μήπως ο Trump προμηθευτεί πυρηνικά όπλα από τον Πούτιν.

Αλλά οι φύλακες έχουν γνώση.

Σύσσωμος ο δημοκρατικός κόσμος, από τη Γερμανία μέχρι την Ελλάδα απορρίπτουν μετά βδελυγμίας τον πρώτο ρώσο πράκτορα πρόεδρο των ΗΠΑ ενώ τα μήντια τον έχουν ξεμπροστιάσει για αυτό ακριβώς που είναι: ένας αναθεματισμός ρώσος πράκτορας μεταμφιεσμένος σε αμερικάνο καπιταλιστή.

Οι μυστικές υπηρεσίες οδήγησαν σε παραίτηση τον υπουργό του Flynn, αποκαλύπτοντας πως ήταν σοβιετική μαριονέτα, χωρίς όμως να αποκαλύψουν το πως το ανακάλυψαν, γιατί τι είδους μυστικές θα ήταν οι μυστικές υπηρεσίες;

Του σοβιετικού δεν θα του περάσει: Ήδη μπούκηδες στο Λονδίνο παίζουν στοίχημα τη δολοφονία του με τρελή πελατεία.

Κι οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ δουλεύουν νυχθημερόν για να τον ανατρέψουν ή δολοφονήσουν και να αποτρέψουν για μια ακόμη φορά τον κομουνιστικό κίνδυνο.

Δεν θα είναι ο πρώτος πρόεδρος της Αμερικής που θα έχουν δολοφονήσει οι μυστικές υπηρεσίες της, αλλά σίγουρα θα είναι ο πρώτος σοβιετικός αμερικανός πρόεδρος που θα του συμβεί.

Αν σε ένα πράγμα είναι καλό το βαθύ κράτος των ΗΠΑ είναι οι δολοφονίες και τα πραξικοπήματα ανά τον πλανήτη.

Η δυτικού τύπου αυτοκρατορική αποικειοκρατική δημοκρατία όχι μόνο δεν γνωρίζει αδιέξοδα. Δεν γνωρίζει καν εμπόδια.

Μετά τη δολοφονία Trump, οι μυστικές υπηρεσίες θα αναστήσουν τον Μακάρθι και θα τον χρίσουν πρόεδρο.
Θα αναστήσουν επίσης και τον Χρουστσόφ κι ο ψυχρός πόλεμος θα επανέλθει σαν να μην πέρασε μια μέρα.




Πέτρος Αργυρίου, agriazwa.blogspot.com, 17/2/2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου